Nada Surf


Vanwege een promo verplichtingen in Duitsland is de Nada Surf show verzet van 7-12-2005 naar 30-3-2006. Reeds verkochte kaarten blijven geldig. Verkochte kaarten kunnen eventueel worden geretourne


 

Mooi dat een band met een regelrechte hit, toch een clubcirquit favoriet van liefhebbers, kenners en smaakmakers kan én wil blijven. Als Nada Surf deze winter weer langs de clubs in Europa toert zullen ze weer op veel (uitverkochte) clubpodia staan. Elke avond even enthousiast, elke avond  een gepassioneerde show en elke avond dezelfde drie sympathieke New Yorkers die leven vóór, op en door hun muziek. Stiekum hopen we dus dat Nada Surf nooit doorbreekt.

In ’96 scoorde Nada Surf een regelrechte hit met het ernstig grappige "Popular". Het aan Weezer-verwante debuut "High/Low" is nog steeds een gewild plaatje. Opvolger "The Proximity Effect (’98)" was echter een stuk minder stevig en meer puntig en verfijnd. Het bandgeluid voldeed blijkbaar niet aan de verwachtingen van Warner, want de cd was lastig verkrijgbaar, ondanks de vele pareltjes. Met "Let Go" uit 2002 leverde de band haar beste plaat tot dan toe af en veroverde mede door de ijzersterke live-presentatie een solide plek in het alternatieve clubcircuit. Met "The Weight Is AGift" bouwt Nada Surf haar geluid verder uit.  Het is een hele mooie, uitgebalanceerde plaat met een goede wisselwerking tussen rockers en ballads. Met name Always Love, Blankest Year en Imaginary Friends kunnen weer erg bekoren.