Red Zone


Vanavond een dance special in de effenaar. Voor elk wat wils op drie lokaties! Bezoekers voor Red Zone hebben vanavond namelijk ook toegang tot Dommelvallei.


Fierce (Quarantine, uk) + DJ Die (Full Cycle, V Recordings, uk) + Mc Verse (Crunch, uk)+ Residents: Martyn + Nymfo + Pressure + MC Jay


Na de ram uitverkochte Red Zone première in de nieuwe Effenaar met Goldie en Amit levert de Red Zone crew wederom een line up van je welste. Vanavond staat de avond in het teken van Quarantine, een van de hotste labels in drum 'n bass land op dit moment. Labelbaas Fierce en speciale gast dj Die zullen vanavond de Quarantine sound representen.

Daniel Burke a.k.a Fierce kennen we van releases op Virus en Prototype en van zijn samenwerking met Ed Rush en Optical. Zijn eigen nieuwe label Quarantine heeft alles te maken met samenwerking. Nieuwe en oude artiesten uit verschillende kampen werken samen aan vernieuwende tracks voor het label. 

DJ Die is naast een oude bekende van Fierce, ook iemand die de veelzijdigheid van de Quarantine sound vertegenwoordigt. Hij is de partner in crime van Roni Size in onder andere Breakbeat Era en Reprazent. Als solo artiest tekende hij voor veel vette releases op V Recorings en Full Cycle.  

Dit samen met Red Zone residents Martyn, Nymfo and Pressure, MC Jay on the mic en Erosie die de flyer + poster en het decor voor zijn rekening neemt, maakt deze avond wederom tot een pure luxe voor elke drum 'n bass fan!