Strips ON Stage: o.a Eefje Wentelteefje Roadshow


Jeroen de Leijer (Eefje Wentelteefje) + Steven Degryse (Lectrr) + Hanco Kolk(S1ngle, Gilles de Geus, Mannetje & Mannetje, Meccano) + Kees de Boer (Max Laadvermogen, Sidi en Smook, Het Felix Flux Museu


Dé spektakelshow met absurde, subtiele, droge, goede, flauwe en (in)correcte humor, door stokpoppen, limmericks, handpoppen én striptekenaars. In deze wervelende mengeling van poppenkast, strips, stand up theater, volstrekte lariekoek, en live striptekenen verdwijnt het onderscheid tussen poppen en personen, strips en werkelijkheid.

De hardcore poppenkast van stripheldin en televisiester Eefje Wentelteefje vormt het theater voor Strips ON Stage. Hierin zijn striptekenaars Hanco Kolk (S1ngle), Steven Degryse (Lectrr), Kees de Boer (Max Laadvermogen), Jeroen de Leijer en Frans van der Meer (Eefje Wentelteefje) allemaal te gast bij de Ferry van de Zaande spektakelspelshow. Ferry van de Zaande, autochtoon proleet uit het zuiden des lands, weet in zijn personalityshow als geen ander de vinger op de zwerende plek te leggen en te gast zijn in zijn show is dan ook over eieren lopen.

Wie de winnaar van de Ferry van de Zaande Spektakelspelshow wordt staat natuurlijk bij voorbaat vast. Dat is het publiek, maar wat hebben zij gewonnen Ferry?

Jeroen de Leijer (Eefje Wentelteefje) www.eefjewentelteefje.nl  elke dag in het AD en vanaf elke zondagochtend op tv bij villa achterwerk (VPRO), Steven Degryse (Lectrr) www.lectrr.be  elke week in de Veronica gids, Hanco Kolk (S1ngle, Gilles de Geus, Mannetje & Mannetje, Meccano) www.s1ngle.nl elke dag in AD, Kees de Boer (max laadvermogen, sidi en smook, Het Felix Flux Museum)