MaYaN


10th anniversary show


Off the Cross


MaYaN

Stevige portie symfonische death metal

Dit is de verplaatste show van 10 oktober 2020, 2 oktober 2021 en 1 oktober 2022. Kaarten voor de originele datum blijven geldig, je hoeft hier niets voor te doen. Kaartkopers krijgen persoonlijk bericht.

Logisch als het tien (!) jaar geleden is dat je geboren bent. MaYaN mag met recht een superband genoemd worden, met o.a. (ex-)leden uit Epica, Stream of Passion, Purest of Pain, ReVamp, Vuur, Orphanage en Karmaflow. De leiding is nog altijd strak in handen van Mark Jansen, die zijn symfonische kindje logischerwijs liever als een veranderend collectief beschrijft met telkens verrassende nieuwe muzikanten. MaYaN staat garant voor een stevige portie symfonische death metal. En vanavond gooien ze daar nog een schepje bovenop met extra veel muzikaal vuurwerk, bijzondere gasten en onverwacht werk.

Off The Cross
Aan deze geoliede Belgische machine de eer om de avond te voorzien van een vlammende start. Groezrock, Graspop, de AB Brussel, geen zaal of festivalweide is te groot voor deze mannen die metal, hardcore, stoner, pop (!) samenvatten in een grote vuurbal van energie. Vettttt.