Uitverkocht

Fresku


'IN DE LUCHT' TOUR


+ Eauxby


Fresku

Frisse is back in zijn hometown!

19:30 Deuren
20:00 Eauxby
21:00 Fresku

Nadat Fresku in oktober '20 zonder enige aankondiging 'In Het Diepe' uitbracht, waarop hij zijn luisteraars meenam in een emotionele achtbaan, zal een jaar later zijn eerste independent plaat getiteld 'In De Lucht Part I' verschijnen onder het eigen label Baranka Music. Fresku over zijn 'nieuwe debuut': "In de lucht voelt voor mij onbevanger dan de vroegere Fresku. Op eerdere albums dacht ik weleens: mensen moeten echt weten dat ik het serieus bedoel. Maar soms nam ik daarmee de ruimte weg voor luisteraars om zelf iets te gaan vinden of voelen, of om zelf ergens achter te komen. Volgens mij maak ik nu muziek die niks opdringt, die de luisteraar natuurlijk en losjes meeneemt. Dat heeft ook met mijn leeftijd te maken: niemand wil een relatief oude rapper horen die belerend of betweterig klinkt."

De Eindhovense rapper is niet alleen de grappigste rapper van Nederland, maar ook een van de weinige rappers die zijn kwetsbare kant durft laten zien. Mede dankzij zijn partner-in-rhyme Teemong, die ook verantwoordelijk is voor Fresku’s video’s, is hij nu zo succesvol dat hij elke dag kreeft eet in plaats van kip met rijst.

Support: Eauxby

Multitalent Eauxby verzorgt de support van Fresku. Met een achtergrond in videografie, fotografie en motion graphic design weet deze creatieveling je daarom perfect in zijn muzikale wereld te lokken. Eauxby werkte al samen met Ronnie Flex, Fedde le Grande en Shaggy en maakte videoclips voor hen, maar nu staat de jonge artiest zelf in de spotlight.

DJ's: Het Hiphop Journaal

Voor de allerbeste hiphop van Nederlandse bodem moet je bij Het Hiphop Journaal zijn. DJ's De Manager, Bowie en Johannes IV hebben gezamenlijk meer dan 500 shows achter hun naam staan (met o.a. De Jeugd Van Tegenwoordig, Zwangere Guy, Hef Joost & Ares). Het drietal gaat van classics tot new school. Van Opgezwolle tot The Opposites, via Kraantje Pappie, Winne en Jiggy Dje terug naar Extince, Brainpower en Osdorp Posse én meer. Zij zullen de avond vakkundig aan elkaar draaien.