Joy Division Undercover


Joy division undercover celebrates Ian Curtis 65th Birthday


Joy Division Undercover

Must go voor fans van Editors, Interpol en White Lies en….

Let op: de oorspronkelijke datum van dit concert was 12 maart 2022. Kaarten voor de originele data blijven uiteraard gewoon geldig, hiervoor hoef je niets te doen. Kaartkopers zijn persoonlijk geïnformeerd. 

In 2021 zou zanger Curtis zijn 65e verjaardag vieren, maar in 1980 besloot hij - niet lang na een legendarisch Joy Division concert in de Effenaar - helaas om een einde te maken aan zijn leven. 1980: de tijd van economische crisis, zwarte kleding, koude oorlog en new wave muziek. Kortom, een perfecte tijd voor een wave en postpunk band als Joy Division. Joy Division Undercover neemt op sublieme wijze een goede greep uit hun repertoir. Met zanger Erny Green (The Eternal), die griezelig dicht bij het stemgeluid van Ian Curtis komt en gitarist Henk Koorn (Hallo Venray), mag je deze kwaliteit ook verwachten. Een mooi eerbetoon aan een bijzondere muzikant en band.

Joy Division Undercover - Official Live Video 2019.

De 1,5 meter afstand hebben we uitgezwaaid, mondkapjes hoeven niet meegebracht te worden en ook hoef je voor dit concert geen 3G of negatief testbewijs via Testen voor Toegang (1G) te laten zien. Wel willen we de kaartkopers wijzen op de volgende tips:

  • Koop je kaartje online. Print het kaartje uit of download het ticket op je mobiele telefoon;
  • Blijf thuis als je verkouden bent of griepklachten hebt. Ook wanneer een huisgenoot klachten heeft;
  • Volg altijd de aanwijzingen op van het personeel, en volg de aangegeven routing;
  • Betaal contactloos (pin of mobiel);
  • Kom op tijd;
  • Lees voor je bezoek bovenstaande en de actuele maatregelen nog eens goed door.