Pennywise


Pulley + The Bombpops


Pennywise

Baanbrekende, meedogenloze en melodieuze in-your-face skatepunk uit Californië

Zeg je skatepunk, dan zeg je Pennywise. Na ruim drie jaar afwezigheid in Nederland, komt de band uit Californië op 27 mei voor een exclusieve show naar Effenaar. En we weten niet hoe het met jullie zit, maar wij zijn hier keíhard aan toe! Al een dikke 25 jaar wordt het baanbrekende en hardwerkende Pennywise geroemd om hun meedogenloze en melodieuze in-your-face punkrock en hiermee hebben ze al flink wat anthems de wereld in geslingerd. Reken in Eindhoven op 'Fuck Authority’, ‘Alien’, 'Bro Hymn’ en al die andere kneiters. Punkrockers, haal die skateboards uit de mottenballen en UNITE! It's about time.

Het voorprogramma komt van Pulley, die meekomen uit Californië. Sinds 1994 is deze 'straightforward' band een onmiskenbare en inwisselbare entiteit op het gebied van melodische punkrock. Een hard randje, maar altijd vol ritme. 

Als opwarmer voor de punkrockers van Pennywise en Pulley, komen The Bombpops van Fat Wreck Chords de zaal alvast even helemaal kort en klein spelen. Als dat geen harde avond wordt!

Pennywise - "Fuck Authority"
Gone
The Bombpops - CA in July