Verplaatst

FATE GEAR


FATE GEAR

All-female steampunk metalsensatie uit Japan

Let op: Helaas zijn wij genoodzaakt om het concert van FATE GEAR te verplaatsen. We zijn op zoek naar een nieuwe datum in 2023. Wanneer de nieuwe datum is bevestigd, ontvang je hierover zo snel mogelijk meer informatie. Tickets voor de originele datum blijven geldig voor de nieuwe datum, je hoeft hier niets voor te doen. Ticketkopers van het concert van 11 mei hebben een persoonlijk bericht ontvangen.

Het Japanse FATE GEAR is klaar om onbekend terrein te veroveren, dus komen ze naar onze kleine zaal voor hun allereerste NL-show! Op avontuur wordt de volledig vrouwelijke steampunk metalformatie aangevoerd door oprichter Captain Mina, die haar strepen ruimschoots heeft verdiend. In 2007 stichtte ze DESTROSE, dat de poorten opende voor andere vrouwenbands binnen het genre zoals BABYMETAL en Lovebites. FATE GEAR is meer dan een band, het is een fashionstatement, een verhaal en een wereldbeeld. Verwacht een intense show vol zwaar geschut: meesterlijke shreds, stevige drum- en gitaarsolo's, schone zang, screams en grunts.

De carrière van FATE GEAR kwam in een stroomversnelling toen hun track ‘Megabullets’ te horen was in de Netflix Anime ‘Kengan Ashura’. Eerder in 2021 zagen het conceptalbum ‘The Sky Prison’ en de Engelstalige versie van de EP ‘Scars in My Life’ het licht, deze zijn beide lovend ontvangen door zowel fans als critici. Daarnaast is de officiële videoclip van hun hit ‘Sky Pirates’ meer dan 1 miljoen keer bekeken op YouTube.

Meet&Greet

Voor deze show zijn een beperkt aantal meet&greet tickets verkrijgbaar. Bij aanschaf van een meet&greet ticket ontvang je: toegang voor het concert, een gesigneerde poster van de show, een gesigneerde kaart met handtekeningen van de bandleden, gesigneerde merchandise en een foto met de band!