Verplaatst

Magnetic Spacemen


+ Bongloard + Death Star Discotheque


Magnetic Spacemen

Energieke garagerock met een magnetische aantrekkingskracht

Let op: wegens omstandigheden zijn we helaas genoodzaakt om dit evenement te verplaatsen. De nieuwe datum van de show van Magnetic Spacemen is zaterdag 23 april. Reeds gekochte tickets blijven gewoon geldig en kaartkopers zijn persoonlijk geïnformeerd.

Magnetic Spacemen brengt hun energieke mix van gruizige garagerock, surfy postpunk en 60's beat naar het Stroomhuis voor een dynamische show. Verwacht het onverwachte, want deze bonkende live-act is net zo onvoorspelbaar als de beukende moshpits die de mannen teweegbrengen. De band was eerder support bij FIDLAR en VANT én bewapend met hun nieuwe plaat 'Papoya Poya' zijn Magnetic Spacemen niet meer te stoppen. Inspiraties zijn garagegrootheden zoals Thee Oh Sees, Pixies en Together PANGEA.

Support van het in Utrecht geboren Bongloard, dan weet je al hoe laat het is. Met een flinke dosis harde garagerock komen Jannes van Kaam (FFOOS), Ties Bogers (Ex-Palmsy) en Jan van Asch (Speak Easy) de boel losschudden en de tent op zijn kop zetten. Verwacht fuzz gitaren, felle bas riffs en intense drums.

Onder leiding van Michiel Geelen (The Galactic Lo-fi Orchestra / My Sister Susan) heeft Death Star Discotheque alles in huis om de meest dode dansvloer weer springlevend te maken: een vitale show waarin postpunk, shoegaze en donkere indie samenkomen.

MAGNETIC SPACEMEN – Globetrotter (Official Video)