Afterpartees


+ Andy & The Antichrist


Afterpartees

Album Release 'Family Names'

Album Release - Family Names

Voor hun derde album hebben Afterpartees de touwtjes zelf in handen genomen. Geen managers, geen producers, geen deadlines, geen niks. Vijf broers die samen muziek maken. Ze bouwden een studio in een paardenstal (lees: blokhut) ergens in de bossen van Horst en zetten daar in drie weken het album op tape. Het resultaat: Family Names. Een ode aan saamhorigheid, vriendschap en eten. Met klanken van de Limburgse zandgrond en catchy powerpop uit de jaren 80, en killer gitaarriffs. Mooie liedjes over de onmogelijke dingen in het leven, zoals optochten die nooit ophouden en het voor altijd bezoeken van je stamkroeg. Family Names hoor je voor het eerst in Stroomhuis! 

Afterpartees

Afterpartees komt uit Horst, Limburg. Door vrienden en vijanden bestempeld als de leukste liveband van het land. Nooit beschreven als de best geklede band van Nederland, maar dat daargelaten. Ze speelden op elk denkbaar festival (waaronder Pinkpop, Best Kept Secret, Into The Great Wide Open en Lowlands) en hebben bijna altijd goede zin.

Andy & the Antichrist

Nog een Limburgse act in het voorprogramma! De in 2016 opgerichte band Andy & the Antichrist maakt muziek die de lokale naaiclub in Horst als herrie omschrijft, en zijzelf als een mix tussen garagerock en punkrock.

De kaartverkoop voor Afterpartees met in het voorprogramma Andy & The Antichrist start op vrijdag 10 december om 10.00.

Afterpartees – I Don't Want The World To Stop