Verplaatst

Uit de riolen van Eindhoven 2022


Met o.a. Speedmobile (ex- PPSR en Batmobile) en Superhero Status


Uit de riolen van Eindhoven 2022

Het beste uit de Eindhovense underground!

Let op: dit concert is verplaatst naar 4 maart 2022. Reeds gekochte tickets blijven geldig en kaartkopers zijn persoonlijk geïnformeerd.

De ‘Uit de riolen van Eindhoven’ avonden in de Effenaar bieden eind jaren negentig plaats aan de smerigste rock n’ roll en stoner bands uit Eindhoven. En die zijn er dan ook in overvloed. Maar wat blijkt, ook anno nu vullen we gemakkelijk een avond met topacts van eigen rockbodem met een erg vette release show bovendien.

Tijdschema:
19:30 Deuren open
20.00 - 20.30 Lokotov Mocktail
20.50- 21.20 Death Star Discotheque
21.40 - 22.10 Superhero Status
22.40- 23.40 Speedmobile

Speedmobile (ex- PPSR en Batmobile) EP Release Show
Als je de ritmesectie van Peter Pan Speedrock kruist met de zanger van Batmobile is er maar één logische uitkomst: Een opgefokte rock ‘n roll machine met de naam Speedmobile. We zijn vereerd dat de mannen hun songs komen laten horen in de Effenaar. De Eindhovense primeur en ook nog de release show van hun eerste EP. Gaspedaaltje plat okay!!

Superhero Status
Deze gasten maken al onvervalste hardcore in verschillende bands sinds de nineties en dat doen ze goed. Met Superhero Status proberen ze los te breken van de steeds grimmiger wordende rockscene en pakken terug op high energy punky hardcore van weleer, met hier en daar een likje melodie en een gezonde dosis positivisme. Dat wil niet zeggen dat het niet AAN is in de pit by the ways.

Death Star Discotheque
Wat klinkt als een dansvloer voor slechte Star Wars-karakters is eigenlijk een springlevende rockband met een subtiele knipoog naar het verleden. Om preciezer te zijn: naar de jaren tachtig. Postpunk, shoegaze en donkere indie komen samen in een gigantische bal energie die allesbehalve dood is.

Lokotov Mocktail
Soundgarden meets Them Crooked Vultures meets Jimi Hendrix. Deze boys groeiden op in de dorpen rond Eindhoven en vulden hun vrije uurtjes met games en muziek maken. Niks mis mee blijkt, want Lokotov Mocktail is een geslaagde trip langs de jaren 90, 70 en 60 geworden, maar dan wel met de ballen van 2020/21!

Speedmobile - Devil Of Rock & Roll
Superhero Status - Miles And Changes (Official Video)
Wasting Time
Lokotov Mocktail - FAD (OFFICIAL)