Uitverkocht

Rob Dekay


Rob Dekay

Let op: dit is de verplaatste show van 25 april, 4 oktober 2020 + 16 april en 18 november 2021. Kaarten voor de originele data blijven geldig, je hoeft hier niets voor te doen. Kaartkopers ontvangen persoonlijk bericht.

Rob Dekay schrijft en zingt eigenzinnige Nederlandstalige popmuziek. Zijn sound is het beste te omschrijven als soulvolle country-pop. Sterke melodielijnen zorgen met Rob’s opvallende stemgeluid voor aanstekelijke nummers. In zijn teksten schakelt hij moeiteloos tussen kleine en grote vraagstukken, maar altijd met de pen van een poëet.

Begin 2020 bracht zijn deelname als dé mol aan ‘Wie Is De Mol’ hem grote naamsbekendheid bij een breder publiek. Later dat jaar verscheen zijn studioalbum Aangenaam, welke een top tien positie innam in de albumlijst. De vrijwel lege tour- en festivalagenda als gevolg van corona gaf hem de gelegenheid nog een bijzondere tv-uitstap te maken. Zijn vertolking van Judas in ‘The Passion’ (2021) gooide hoge ogen en binnen korte tijd was Ik Ben Maar Een Mens (een hertaling van Rag ’n Bone Man’s Human) een miljoen keer gestreamd.