Lewsberg


Curated by Handshake


Kieff + The Klittens


Lewsberg

Indie & Post-Punk in Stroomhuis

Collectief Handshake cureert een avond die je uit je routine schudt en kennis laat maken met een levendige alternatieve scene die verder gaat dan genres en kunstvormen. 

Lewsberg

Op vrijdag 18 maart is Lewsberg terug in Eindhoven! En dat precies 5 jaar na hun laatste show in Effenaar. Dit keer speelt de Rotterdamse indie band in het rauwe Stroomhuis, met in het voorprogramma KIEFF en The Klittens. Voor liefhebbers van The Feelies en The Velvet Underground.

Onlangs lanceerde Lewsberg 'In Your Hands': het derde deel van een reeks verbluffende indie-albums. Het resultaat is een album vol verstilde popsongs met ademruimte, rustpunten en zachte zang van zanger Arie van Vliet.

KIEFF

Waar rook is, is vuur. En waar KIEFF is, is gejuich. Dit viertal wordt bepaald door zijn intrigerende aanwezigheid en hun vermogen om wenkbrauwen op te trekken. Liefde voor sonische aanval, chaotische harmonieën en het ongewone lijkt de formule te zijn voor het creëren van betoverende en grenzeloze orkestraties. Aangename, maar intrigerende chaos bevindt zich vaak in pakkende resoluties met zang op dezelfde manier.

The Klittens

The Klittens zijn vijf muzikanten met een missie, ongetraind maar ongestoord. Een band voor wie een talent heeft voor vrolijke liedjes en droevige gevoelens. Hun muziek is een verrassende mix van indie-fuzz en DIY. Het resultaat: een repertoire dat reikt van donkere postpunk tot dansbare liedjes over oma's.

Lewsberg – The Corner