Stoner Benefiet voor Oekraïne met Mars Red Sky, Komatsu en Trek Flek


Stoner Benefiet voor Oekraïne met Mars Red Sky, Komatsu en Trek Flek

Al rockend steunen we Oekraïne, samen, dus zorg dat je erbij bent!

Dat de Oekraïense band Somali Yach Club hun support-show bij Mars Red Sky moet annuleren vanwege de oorlog in hun land, kunnen wij niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Daarom buigen we diezelfde avond om in een Stoner Rock Benefiet Concert voor Oekraïne. 

Behalve dat Somali Yacht Club evengoed hun gage krijgt, doneert Effenaar een deel van de barinkomsten en de gehele opbrengst van de kluisjes aan Giro 555. Behalve Mars Red Sky, zijn ook de lokale stonerhelden van Komatsu van de partij, evenals openingsact Trek Flek. Die laatste is een nieuwe eighties punkproject bestaande uit leden van stonerbands An Evening With Knives en Komatsu.

De lokale bands doneren hun volledige gage aan Giro 555, de DJ's van Eindhoven Rock City verzorgen de muzikale omlijsting en er is merchandise verkrijgbaar van lokale platenlabels. Programmeur Marco Roelofs over deze avond: “Het is super dat de lokale rock-scene zo positief reageert op deze last minute actie, die door het wegblijven van een Oekraïense band opeens nóg urgenter voelt. Muziek verbindt, altijd. En we vinden het als Effenaar van waarde om dat juist nu ook te laten zien.”

Al rockend steunen we Oekraïne, samen, dus zorg dat je erbij bent!

De 1,5 meter afstand hebben we uitgezwaaid, mondkapjes hoeven niet meegebracht te worden en ook hoef je voor dit concert geen 3G of negatief testbewijs via Testen voor Toegang (1G) te laten zien. Wel willen we de kaartkopers wijzen op de volgende tips:

  • Koop je kaartje online. Print het kaartje uit of download het ticket op je mobiele telefoon;
  • Blijf thuis als je verkouden bent of griepklachten hebt; 
  • Volg altijd de aanwijzingen op van het personeel, en volg de aangegeven routing;
  • Betaal contactloos (pin of mobiel);
  • Lees voor je bezoek bovenstaande en de actuele maatregelen nog eens goed door.
MARS RED SKY - The Proving Grounds - 2019 - Official
Somali Yacht Club - Hydrophobia - Live at Monteray, Kyiv [27.01.2018] Winter Mass V (multicam)