Afgelast

50 Jaar Effenaar weekender 2022


50 Jaar Effenaar weekender 2022

Vanwege tegenvallende kaartverkoop is Effenaar genoodzaakt het 50 jaar Effenaar Weekender-event af te lasten.
Het is een grote teleurstelling dat het feest zoals de organisatie dat voor ogen had, niet door kan gaan. Na twee jaar in onstuimig cultureel weer gezeten te hebben, wilden we niets liever dan groots uitpakken.Het evenement door laten gaan onder de huidige omstandigheden zou voor artiesten, crew en publiek niet waarmaken waar Effenaar voor staat: een bruisend poppodium zijn voor iedereen in de stad.
We hopen op jullie begrip en hopen jullie binnenkort te zien bij een van de andere mooie shows die ons podium heeft te bieden.

VRIJDAG:
EROL ALKAN

Holy shit!! Electro-eindbaas Erol Alkan is er bij op de vrijdag! Deze remix legende zet alles waar hij komt op z'n kop en dat zal bij de 50 Jaar Effenaar Weekender niet anders zijn.

VRIJDAG:
GOOSE

Deze enorm opzwepende Belgische liveband zette al meermalen Dour, Pukkelpop, Werchter, Pinkpop, Extrema, Paaspop, We Are Electric en zelfs ons STRP festival op zijn kop. Hun clubhit Synrise is, zowel in hun eigen versie als in de Soulwax remix, een enorme dancefloor banger!

VRIJDAG:
JOOST VAN BELLEN

Heeft dit icoon nog een introductie nodig? Nou vooruit dan, in het kort; hij was resident-dj en artistiek leider van de RoXY te Amsterdam, initiator van feestavonden als 'Speedfreax' en ´RAUW´, alsook van 90's acid-feesten als het 'Oud Hollandsch Acid Feest' (OHAF). Met RAUW was hij vaandeldrager van de hybride sound en hoste hij eind 2000 een serie in de Effenaar.