Verplaatst

We All Love 80's, 90's, 00's NYE


We All Love 80's, 90's, 00's NYE

Knallend het nieuwe jaar in met de beste hits en beelden uit de jaren 80, 90 en de zeroes!

Let op: dit evenement is verplaatst naar 31 december 2022. Reeds gekochte tickets blijven gewoon geldig en kaartkopers zijn persoonlijk geïnformeerd. 

NYE vieren we zoals je dat van WE ALL LOVE 80’s 90’s 00’s gewend bent. Dus ervaar op 31 december 2022 de geweldige sfeer en proef de heerlijke champagne, terwijl je geniet van de lekkerste hits en visuals uit de 80’s, 90’s en 00’s!

Verdeeld over drie area's staan de beste DJ’s achter de draaitafels om te zorgen voor spetterend vuurwerk op de dansvloer. Van Michael Jackson tot RUN-DMC, de grootste hits komen allemaal voorbij. Ga los op alle meezingers van de Spice Girls, show je moves op de tunes van Justin Timberlake en ‘party like it’s 1999’ met Prince! De overheerlijke muzikale tijdreis op de dansvloer wordt begeleid door alle legendarische knallende kurken TV- en filmfragmenten uit de 80’s, 90’s en 00’s. Ervaar flashbacks naar de tijd waarin iedereen thuisbleef voor hitserie The Sopranos en alle avonturen van de dames uit ‘Sex and the City’ op de voet werden gevolgd.

Om bij dit geweldige Oud & Nieuw-feest te zijn en te genieten van alles wat deze drie decennia te bieden hebben moet je het volgende doen: koop snel je ticket(s), laad die oude Nokia op, trommel al je vrienden op en kom naar de Effenaar! We houden allemaal van de 80’s, 90’s en 00’s en gaan samen proostend het nieuwe jaar in! 

Met een Dine & Dance ticket kun je, voordat de voetjes van de vloer gaan, twee uur lang genieten van een Compleet Tapasdiner; fijne Spaanse klassiekers, o.a.:

Pinchos varkenshaas
Knoflook brood
Merquez worstjes
Manchego
Albondiga's
Patatas bravas
Knoflookgarnalen
Gegratineerde champignons

Let op: het eten wordt geserveerd tot 22.30 uur. Zorg er dus voor dat je uiterlijk om 20.30 uur in het restaurant bent. Enjoy!