Open Huis


Officiële aftrap van 50 jaar Effenaar, met: This Is Lovski + Jasmijn + Camilla Blue + Abee + Whiff & The Wet Sock People


Open Huis

Officiële aftrap van 50 Jaar Effenaar in de verbouwde grote zaal!

We zijn weer open. En hoe! Afgelopen zomer is de Effenaar verbouwd, compleet met ruime balkons in de grote zaal. Om deze verbouwing en ook de aftrap van 50 Jaar Effenaar te vieren, organiseren we op vrijdagavond 29 oktober een OPEN HUIS!

Om 18.30 uur gaan de deuren open en kun je tot en met middernacht gezellig (en gratis) een kijkje komen nemen! Op het podium staan vijf toffe, lokale acts en reken verder op een ouderwets fijne avond vol gezelligheid, bijpraten en proosten met al je muziekvrienden. Meld je snel aan op het Facebook-event; meer hoef je niet te doen en dan zien we je graag op vrijdag 29 oktober. Tot dan!

Line-up:

19.00 - 19.30 Whiff & The Wet Sock People
20.00 - 20.30 Abee
21.00 - 21.40 Camilla Blue
22.10 - 22.40 Jasmijn
23.10 - 00.00 This is Lovski

19.00 - 19.30 Whiff & The Wet Sock People
Onder leiding van multi-instrumentalist Dries van Elten worden bij Whiff & The Wet Sock genres in hoog tempo afgewisseld. Scheurende gitaren en interactie vormen het recept voor de energieke live-show van deze jonge honden. Whiff & The Wet Sock People is jong, funky en heeft een hoge ‘move your body vibe’. Kortom, maak je op voor één grote bruisende muzikale trip!

20.00 - 2030 Abee
Haar unieke stem en karakteristiek gezicht maken de jonge Abee direct onvergetelijk. Wij ontdekten dit lokale talent tijdens The Sessions, en rond die tijd bracht ze ook singles 'Leash', 'Talk', 'Way Back' en ‘Answers' uit, allen wereldwijd zeer gewaardeerd in verschillende New Music Friday playlists. Abee’s sound laat zich het beste omschrijven als eerlijke popmuziek, ondersteund door out of the box beats en sounds. Alle reden om haar te coachen in Effenaar’s Music Hub, maar ook uit te nodigen voor ons Open Huis!

21.00 - 21.40 Camilla Blue
Camilla Blue ‘schildert’ al spelend haar eigen wereld met melodieën, teksten, arrangementen en originele songstructuren. Ze speelt piano, gitaar en zingt met het hart op de tong, krachtig en direct. In een tijd van instagram-filters, spotify en digitale studiotechnieken wil Joyce haar muziek juist puur houden, dus werd op album Blue (2018) alles live op de analoge band ingespeeld. Haar acht-koppige band met blazers en strijkers speelde alles in; krachtige persoonlijke songs met een warme sound waren het resultaat. Samen met Effenaar Smart Venue werkt de talentvolle Camilla Blue inmiddels aan een AR show die in 2022 wordt gepresenteerd.

22.10 - 22.40 Jasmijn
Met het nummer 'Doemedanieaan Man’ won Jasmijn afgelopen juni de jury award van The Sound Of Eindhoven. Deze verfrissende elektronische indie-pop artiest van Nederlandse bodem, geeft met trots uiting aan haar Brabantse roots! En met haar wens meer lokaal te consumeren zingt Jasmijn over de Nederlandse woon-en werkcrisis die op haarzelf en haar lievelingsstad Eindhoven slaat. Op 12 november wordt haar winnende single gereleased met een videoclip, maar op 29 oktober zien we haar eerst live in de Effenaar.

23.10 - 00.00 This is Lovski
De Bosnisch/Nederlandse Igor Sekulović combineert met This is Lovski elementen van zijn roots met indie/new wave en tropische sounds. Dit alles vermengd met dansbare beats en catchy songwriting levert een te gek portie Bosnian Tropical Electro op, vol opzwepende energie! Als 9-jarige gevlucht voor de oorlog in Joegoslavië, weet Igor hoe het is om een nieuw leven op te starten in een vreemd land. Daarom presenteert This is LOVSKI een feestje in het niemandsland waar iedereen welkom is en alles mogelijk is. Ook in de Effenaar is iedereen welkom en samen vieren we dat tijdens ‘Off The Beaten Track’, het concept waar This is LOVSKI ons op 29 oktober samenbrengt en laat dansen!

Let op! CoronaCheck

Voor deze avond is een coronatoegangsbewijs nodig in de CoronaCheck app. Je krijgt een coronatoegangsbewijs als je volledig bent gevaccineerd, een geldig herstelbewijs hebt of een negatieve testuitslag van maximaal 24 uur oud.