Anne Soldaat


Facts & Fear Tour


Hans Hannemann


Anne Soldaat

Anne Soldaat als herboren: "Ik ben terug!"

Tijdschema
19:30 Deuren
20:00 Hans Hannemann
21:00 Anne Soldaat

Let op: de oorspronkelijke datum voor deze show was 2 oktober 2021. Kaarten voor die datum blijven gewoon geldig en kaartkopers zijn hierover persoonlijk geïnformeerd. 

Maar liefst vier solo-albums bracht Anne Soldaat uit sinds het uiteenvallen van Daryl-Ann. En nummer vijf is er inmiddels ook: op 9 juli '21 verscheen 'Facts & Fears', die hij vol overgave en samen met DeWolff's Pablo van de Poel opnam. De verwachtingen voor de tour zijn hooggespannen, zeker na eerste catchy single 'You're Hard To Find'; muzikaal een ietwat Kinks-achtige feel en ook tekstueel heeft de zingende gitarist geprobeerd er wat van dat Ray Davies venijn in te leggen. Anne Soldaat is herboren en wij zijn daar maar al te graag bij!

Support act: Hans Hannemann

Geïnspireerd door artiesten als Elvis, Johnny Cash, Kris Kristofferson en Waylon Jennings, volgde Hans Hannemann in Dublin een muziekopleiding en werkte hij als barpianist en organist in een gospelkerk. Terug in Nederland werkte hij als producer samen met Krezip, Ian Segal en Sunday Kids en eind 2016 lag zijn eigen debuutalbum ‘Makin’ Up For Livin’ Easy’ op de plank. Live hebben we Hans gezien als support act van Douwe Bob en natuurlijk bij The Voice of Holland!

De 1,5 meter afstand hebben we uitgezwaaid, mondkapjes hoeven niet meegebracht te worden en ook hoef je voor dit concert geen 3G of negatief testbewijs via Testen voor Toegang (1G) te laten zien. Wel willen we de kaartkopers wijzen op de volgende tips:

  • Koop je kaartje online. Print het kaartje uit of download het ticket op je mobiele telefoon;
  • Blijf thuis als je verkouden bent of griepklachten hebt. Ook wanneer een huisgenoot klachten heeft;
  • Volg altijd de aanwijzingen op van het personeel, en volg de aangegeven routing;
  • Betaal contactloos (pin of mobiel);
  • Kom op tijd;
  • Lees voor je bezoek bovenstaande en de actuele maatregelen nog eens goed door.
You're Hard to Find