Fleddy Melculy


+ Bloedkoker


Fleddy Melculy

Dit is de verplaatste show van vrijdag 27 maart 2020, 25 oktober 2020, 9 mei 2021 en 31 oktober 2021. Kaarten voor de originele data blijven geldig, je hoeft hier niets voor te doen. Kaartkopers ontvangen persoonlijk bericht.

Wat als een grap begon groeide uit tot een veelgevraagd metal-monster: Fleddy Melculy. Deze Vlamingen scoorde begin 2016 een dikke cult hit met het nummer ‘T-shirt van Metallica’. De cross-over van snoeiharde metal, hardcore en Vlaamse teksten is bijzonder en uiterst origineel, maar moet vooral niet al te serieus genomen worden. In 2020 verschijnt hun nieuwe plaat en gaat het vijftal gelukkig ook weer de podia op. Allez, gas erop!

Let op! Helaas heeft Frontstreet moeten cancelen als support. Gelukkig hebben we een waardige vervanger gevonden in de Eindhovenaren van Bloedkoker. 

Let op! CoronaCheck

Voor dit concert is een coronatoegangsbewijs nodig in de CoronaCheck app. Je krijgt een coronatoegangsbewijs als je volledig bent gevaccineerd, een geldig herstelbewijs hebt of een negatieve testuitslag van maximaal 24 uur oud.

Fleddy Melculy - T-shirt van Metallica