Verplaatst

Guus Meeuwis


'In De Basis'


50 Jaar Effenaar Special


Guus Meeuwis

Terug naar de basis met ons Guus

Vanwege de opnieuw aangekondigde corona-maatregelen van 14 december zijn we genoodzaakt om tot en met 14 januari al onze shows te verplaatsen of te annuleren. Ook voor wat betreft het concert van Guus Meeuwis zijn we in overleg met de betrokken partijen en hopen jullie zo snel mogelijk nieuwe informatie te geven.

Let op: dit concert is uitverkocht. Hier kun je je op de wachtlijst laten zetten; voor als er eventueel extra tickets beschikbaar komen. Koop geen kaarten via onofficiële ticketkanalen! 

Op zijn nieuwe plaat en bijbehorende tour gaat Guus Meeuwis terug naar de basis. Tijdens de pandemie is hij namelijk de studio in gegaan om oude knallers in een klein jasje te steken. Reken in de Effenaar dus op een groot feest der herkenning, met een persoonlijk tintje. Want hoewel Guus niet in ons fijne Eindje woont, het voelt voor hem, en ons, uiteraard als een thuiswedstrijd!

▼▼▼ 50 JAAR EFFENAAR SPECIAL ▼▼▼
Ter gelegenheid van onze 50ste verjaardag organiseren we dit jaar meerdere speciale concerten en events onder deze feestvlag. Guus Meeuwis mag hier natuurlijk niet ontbreken!