Afgelast

Epica


+ Blackbriar


Epica

Kippenvel all over the place met deze symfonische metal grootmacht

Let op: vanwege de aangescherpte corona-maatregelen zijn we per 28 november opnieuw genoodzaakt om gedurende 3 weken shows te verplaatsen of te annuleren. Het concert van Epica wordt hierdoor helaas afgelast, er komt geen nieuwe datum. Kaartkopers krijgen automatisch hun geld retour en worden hierover persoonlijk geïnformeerd. 

De symfonische metalband Epica geldt niet voor niets als een van de belangrijkste Nederlandse muzikale exportproducten. Inmiddels bestaat de band bijna twintig jaar en het einde is gelukkig nog lang niet in zicht! Epica slaagde er zelfs in, te midden van een razende pandemie, hun meest spectaculaire album tot nu toe af te leveren: ΩMEGA! De band brengt hierop metal en klassiek geniaal samen, met behulp van een koor, kinderkoor en een compleet orkest.

Voor de release van het album kwam de band met het ambitieuze ΩMEGA ALIVE online concert. Vuur, danseressen, koor, luchtacrobatiek, vlaggenzwaaiers, en een hongerige topband. Kippenvel all over the place!

Die grensverleggende stream komt binnenkort op Blu-rayDVD uit, en daarom brengt onze Nederlandse symfonische metal grootmacht op 4 december een intiem concert naar de Effenaar!

EPICA - UNCHAIN UTOPIA - (ΩMEGA ALIVE) (OFFICIAL VIDEO)