Verplaatst

Chrystabell - Midnight Star


Lichting Presenteert


Chrystabell - Midnight Star

Texaanse muze van David Lynch in ons eigen Stroomhuis

Let op: vanwege de geldende corona-maategelen zijn we helaas genoodzaakt om de show van Chrystabell op zaterdag 19 februari te verplaatsen. De nieuwe datum voor het concert van Chrystabell is dinsdag 21 juni 2022. Reeds gekochte tickets blijven gewoon geldig en kaartkopers zijn persoonlijk geïnformeerd.

Als zangeres, fotomodel en actrice is de Amerikaanse Chrysta Bell sowieso een drukbezette en succesvolle vrouw, maar sinds eind jaren negentig maakt ze ook nog volop naam en faam als muze van regisseur en componist David Lynch. Met haar sensuele stem bracht Chrystabell samen met Lynch twee etherische dreampop platen uit en in Lynch' Twin Peaks zagen we Chrysta terug als FBI-agent Tammy Preston. Op haar onlangs verschenen tweede volledige album, flirt Chrystabell met soul, jazz en trip-hop, wat de weg vrijmaakte voor een concert in ons eigen Stroomhuis!

Voor fans van
Jeff Buckley, Francoise Hardy, Fiona Apple en Nina Simone.

De show van Chrystabell wordt mede mogelijk gemaakt door Maxazine. 

Deze show is onderdeel van Lichting, de programmalijn van de Effenaar in samenwerking met Altstadt en andere concertlocaties in Eindhoven. Tijdens Lichting concerten hoor en zie je verse (inter)nationale acts, door onze programmeurs ontdekt op showcasefestivals en de kleinere podia van festivals als Best Kept Secret en Down The Rabbit Hole. Lichting is elektronica, indie, rock en synthpop.

Chrystabell - Midnight Star (Official Music Video)
Chrystabell - Breathe Into Euphoria (Lyric Video)