Comedy Nacht: o.a. Steven Brunswijk + Kristel Zweers


Comedy Nacht: o.a. Steven Brunswijk + Kristel Zweers

Nederlands cabarettalent in comedyclub Effenaar.

Comedian Hermes Ahmadi neemt je mee op een fijne trip door het Nederlandse cabaretlandschap. Een avond gevuld met de beste nieuwe talenten van eigen bodem. Met deze editie o.a. Steven Brunswijk, Kristel Zweers, Jos van Gorkum en Rachid Larouz.

Steven Brunswijk
Sinds zijn spraakmakende video op  Dumpert, inmiddels meer dan 400.000 keer bekeken, is Steven Brunswijk bekend geworden bij heel Nederland! Met zijn niet te evenaren taalgebruik, zijn eenvoudige visie op de samenleving en keiharde uitspraken in onvervalst Tilburgs dialect, weet hij de harten van vele Nederlanders te veroveren. Dat de filmpjes op het internet meer dan alleen een gimmick zijn, bleek al snel bij zijn theaterdebuut met de voorstelling “Vooroordelen”.

Zijn allereerste theatervoorstelling was in een razend tempo uitverkocht. Voor Steven is dit alles pas het begin. Zijn missie is mensen laten lachen, vanaf het podium waar hij zichzelf kan zijn!

Kristel Zweers
De comedy-carrière van Kristel Zweers kende een vliegende start nadat ze in 2001 de Tweede prijs won in de Lucky Strike Talent Tour. Sindsdien heeft ze op elk comedy-podium in Nederland gestaan. Als een van de weinige vrouwelijke comedians groeide ze uit tot een reguliere Headliner.

Jos van Gorkum
Jos van Gorkum is 55, woont in Breda en debuteerde begin 2018 meteen in Toomler (“Zo’n typische ervaring waarbij je duizend doden sterft, maar toch meteen weer opnieuw wilt”). Sindsdien speelt hij overal waar mogelijk is. Net als de meeste comedians is hij constant op zoek naar de “eeuwige lach”, maar houdt altijd één doel voor ogen: het publiek moet een toffe avond hebben. Hij houdt van een hoge grapdichtheid en heeft als credo “Be a genius or be prepared. When in doubt, be prepared”.

Rachid Larouz
MC, stand-up comedian, cabaretier en presentator Rachid Larouz is geboren in Goulmima (Marokko) en woont in Amsterdam-West. Voor Rachid de ideale plek in een wereld vol multiculturele misverstanden om inspiratie op te doen. Gewapend met zijn charme en een gezonde dosis zelfspot, neemt deze geboren ras entertainer je mee op een doldwaze reis, waarin geen uithoek te gek voor hem is en geen zaal te klein of te groot.