Uitverkocht

Candy Dulfer


Candy Dulfer

Sweet like Candy

Let op: voor dit concert zijn alleen zitplaatsen. Ook heb je 'groen licht' nodig via de Corona-check app. Dat betekent dat je een negatieve corona-sneltest (niet ouder dan 24 uur) of een volledig vaccinatie danwel herstel-bewijs nodig hebt om binnen te komen. 

Dit is het verplaatste concert van 14 januari en 17 september 2021. Reeds gekochte kaarten blijven gewoon geldig en kaartkopers zijn persoonlijk geïnformeerd! 

Je zou het bijna vergeten, maar deze wereldster komt gewoon uit Nederland! Candy Dulfer verkocht 2,5 miljoen albums wereldwijd, speelt in uitverkochte zalen in Europa, Amerika en Japan en werkte samen met onder anderen, niet schrikken, Beyoncé, Prince, Aretha Franklin, Blondie, Maceo Parker, Dave Stewart en Van Morrison. In 2017 vulde ze drie Ziggo Domes met The Ladies of Soul, verscheen haar autobiografie Sax, Candy & Rock-‘n-Roll en bracht ze een nieuw album uit: Together.

Als onderdeel van haar wereldtournee speelt saxofoniste Candy Dulfer in 2021 een aantal exclusieve shows. Ze treedt op met een vernieuwde band en brengt - naast gerevampte versies van Candy-klassiekers - een aantal splinternieuwe nummers van haar nieuwe album.

Het concert van Candy wordt voorafgegaan door H the Hype, de helft van dj-duo Jazz Junkies. H the Hype is vast onderdeel van de wekelijkse Blue Note Clubsessions en zijn platentas zal deze avond zijn gevuld met de lekkerste jazz en funkplaten uit zijn collectie. Perfect om iedereen in de juiste sfeer te brengen voor het concert en wellicht nog een feestje na afloop!

Let op! CoronaCheck

Voor dit concert is een coronatoegangsbewijs nodig in de CoronaCheck app. Je krijgt een coronatoegangsbewijs als je volledig bent gevaccineerd, een geldig herstelbewijs hebt of een negatieve testuitslag van maximaal 24 uur oud.

Candy Dulfer - My Funk
Candy Dulfer / Dave Stewart - Lily Was Here 1989 Video HD