Comedy Nacht: o.a. Fedor Ikelaar + Edo Berger


Comedy Nacht: o.a. Fedor Ikelaar + Edo Berger

Nederlands cabarettalent in comedyclub Effenaar.

Comedian Hermes Ahmadi neemt je mee op een fijne trip door het Nederlandse cabaretlandschap. Een avond gevuld met de beste nieuwe talenten van eigen bodem. Met deze editie o.a. Fedor Ikelaar, Edo Berger, Reinier Meijer en José Schuringa.

Fedor Ikelaar
Fedor voelde zich nooit helemaal thuis in Nederland. Daarom verhuisde hij drie jaar geleden naar Nepal, waar hij zich nog minder thuis voelt. Omringd door spirituele Nepalezen, dubieuze opium dealers, vergeten hippies en millennials die op zoek zijn naar zichzelf, raakt hij zichzelf vooral steeds meer kwijt. Stand-up comedy bleek de beste uitlaatklep voor zijn constante culturele verbazing. Niet zonder succes want hij is nu een van de grootste comedians in Nepal, maar dat is voor zo’n lange Nederlander niet echt een uitdaging.

Edo Berger
Edo Berger is een grote, energieke verschijning op het podium. Naast zijn werk in Nederland is hij een van de meest actieve Nederlandse comedians op het internationale circuit en speelde van Edinburgh tot Tokyo.

Reinier Meijer
De humor van comedian Meijer is divers. Hij spot graag met de man-vrouw-relatie, de merkwaardige gewoontes van onze medemensen en hij verdiept zich graag in menselijk gedrag. Het fascineert hem waarom mensen dingen doen die ze doen. Deze verwondering brengt hem tot unieke grappen en geweldige conferences. Reinier Meijer brengt je tot het eind van de comedy show tot het puntje van je stoel.

José Schuringa
José Schuringa (1978) is een Nederlandse comedian. Zij studeerde Kunst en kunstbeleid in Groningen (2000-2005) en heeft zich daarbinnen gespecialiseerd in theater. In de periode 2007-2010 studeerde zij regie aan de Toneelacademie Maastricht. Zij speelt toneel, maakt cabaret en regisseert. José Schuringa heeft onder andere meegedaan met Het Groninger Studenten Cabaret Festival, Cameretten en het Leids Cabaret Festival.

'Het COVID19-Journaal', Edo Berger - een ode aan Drs. P.