Aidan & The Wild - album release


with special guest Merel Sophie


Aidan & The Wild - album release

Eindhovens troubadour presenteert nieuw album in Wilhelmien.

Ergens in het liefdesgebied tussen Ben Howard en Kurt Vile, op de kust waar indie/folk en americana samenkomen kun je Aidan & the Wild vinden, het alias waaronder Eindhovenaar Diederik van den Brandt zijn muziek maakt. Op 9 oktober presenteert hij zijn debuut-album "Revelation Never Came", een plaat van eigen productie waarop het navolgen van eigenheid en persoonlijke verhalen centraal staat.

De eerste singles brachten hem o.a. al langs 3FM en Radio 2, waar Giel Beelen de sound als waanzinnig en hypnotisch benoemde en Leo Blokhuis hem als volgt aankondigde: "...volgens mij geboren met de gitaar op schoot, want die man speelt zo geweldig." 

Voor deze show wordt hij bijgestaan door zijn 4-koppige band om de volle sound van het album te laten horen en is Merel Sophie als "special guest" uitgenodigd, daar zij een essentiële invulling aan het album heeft gegeven.

Let op! CoronaCheck

Voor dit concert is een coronatoegangsbewijs nodig in de CoronaCheck app. Je krijgt een coronatoegangsbewijs als je volledig bent gevaccineerd, een geldig herstelbewijs hebt of een negatieve testuitslag van maximaal 24 uur oud.

Aidan & the Wild - You Needn't Worry (Official Music Video)