Verplaatst

50 Jaar Effenaar Weekender: o.a. Colin Benders + Klangkarussell + Black Sun Empire


50 Jaar Effenaar Weekender: o.a. Colin Benders + Klangkarussell + Black Sun Empire

Belangrijk nieuws over de Effenaar 50 Jaar Weekender!
Zondag gaat door, de vrijdag en zaterdag worden verplaatst naar 2022.

Zondag gaan we keihard feesten op de beste NL pop en hiphop, Superstijl en meer. Maar we hebben moeten besluiten om de vrijdag en zaterdag te verplaatsen naar een nieuwe weekender 13-14-15 mei 2022. We willen deze clubnachten in volle glorie kunnen vieren, van 19.00 tot 07.00 en niet opeen gepropt in een korter tijdsbestek overdag. Dit zodat we de juiste vibe kunnen creëren waarin alle artiesten volledig tot hun recht komen, en het feestje zo wordt zoals we onze 50 jarige verjaardag voor ogen hebben.

Alle kaartkopers ontvangen van ons een persoonlijk bericht.

Heb je een weekendticket?
Dit ticket is automatisch geldig voor de weekender in 2022 én je mag hiermee ook naar de zondag van dit jaar! Je hoeft hier niets voor te doen. Ben je verhinderd op de nieuwe datum? In de mail vind je ook hoe je het ticket kunt retourneren.

Heb je een kaartje voor de vrijdag en/of zaterdag?
Dit ticket is automatisch geldig voor de nieuwe datum in 2022. Je hoeft hier niets voor te doen. Ook bij deze tickets geldt natuurlijk; ben je verhinderd dan kun je je ticket(s) retourneren.


▼  LINE-UP ZONDAG 24.10
Froukje / Goldband / Jebroer / Joost / Merol / Mr. Polska / Sef / Stikstof / Superstijl // Antoon / Hang Chow Crow / Mooikaap Maaikel / Stippenlift

Let op! CoronaCheck

Voor dit evenement is een coronatoegangsbewijs nodig in de CoronaCheck app. Je krijgt een coronatoegangsbewijs als je volledig bent gevaccineerd, een geldig herstelbewijs hebt of een negatieve testuitslag van maximaal 24 uur oud.

ZATERDAG:
ALBERT VAN ABBE

Dj, technoproducer, audio-visueel kunstenaar en organisator van de techno-avonden DRUM. Deze creatieve duizendpoot kan niet stilzitten. Dat bewijst ook zijn tourschema; van Vancouver tot Moskou, en van Sao Paolo tot Seoul. Gelukkig had hij nog een gaatje in zijn agenda voor een show in zijn eigen hometown. 

ZATERDAG:
BLACK SUN EMPIRE

Black Sun Empire staat voor harde en donkere drum-'n-bass. Het Utrechtse trio tourt al jaren intensief de wereld rond en is daarmee een van de beste live-acts binnen deze scene. Ze zijn tevens grondleggers en organisatoren van de legendarische Blackout avonden in de Effenaar. 

ZATERDAG:
COLIN BENDERS

Eén van de grootste muzikale avonturiers die Nederland momenteel rijk is. De 31-jarige Utrechter, sinds 2009 bekend van The Kyteman Orchestra, heeft zich opgesloten met de machine waar hij al jaren aan sleutelt: een modulaire synthesizer. De geluiden die Benders uit zijn synth tovert, zijn verbijsterend: waan je je het ene moment in een droomwereld, word je even later genadeloos wakker geschud door brute bassen. Benders neemt je mee op een onvoorspelbare trip richting maniakale euforie.

ZATERDAG:
DEALTA HEAVY


Drum and bass helden Delta Heavy zijn natuurlijk onmisbaar op de zaterdag van de 50 Jaar Effenaar Weekender. Deze set gaat echt gruwelijk vet worden, hopelijk dat de balkons nog overeind staan hierna!

ZATERDAG:
KLANGKARUSSELL


De makers van de zomerse wereldhit Sonnentanz. Dit Oostenrijkse producersduo gaat sinsdien de hele wereld over met hun mix stijlen; van house, ambient en electro tot drum 'n' bass. Inderdaad: een carrousel van klanken.