50 Jaar Effenaar Weekender: o.a. Colin Benders + Klangkarussell + Black Sun Empire


3 stages - 3 dagen - 50+ acts


50 Jaar Effenaar Weekender: o.a. Colin Benders + Klangkarussell + Black Sun Empire

50 JAAR EFFENAAR: Dat moet gevierd worden!

Dit gaan we o.a. doen met deze gloednieuwe 50 Jaar Effenaar Weekender!

3 STAGES
3 DAGEN
50+ ACTS

Met meer dan 10 uur muziek per dag per stage! Een bomvol programma met zowel jouw internationale als nationale favoriete artiesten: van techno tot nederpop en van house tot drum & bass!

LINE-UP:
Inmiddels al bekend gemaakt (a-z):

VR: ▼ Djedjotronic ▼ Erol Alkan ▼ GOOSE ▼ Joost van Bellen ▼ Jungle by Night ▼

ZA: ▼ Albert van Abbe ▼ Black Sun Empire ▼ Colin Benders ▼ Delta Heavy ▼ Kapibara ▼ KlangKarussel ▼ Koven ▼ [KRTM] ▼ Noneoftheabove ▼ parrish smith ▼ Stranger ▼ Titia

ZO: ▼ Froukje ▼ Goldband ▼ Hang Chow Crow ▼ Joost ▼ Merol ▼ Mr. Polska ▼ Sef ▼ Stikstof ▼ Stippenlift ▼

+ meer dan 20 acts die nog volgen!


TICKETS
Tickets zijn verkrijgbaar via https://bit.ly/50jaar_Effenaar...

TIJDEN
TBA

Let op! CoronaCheck

Voor dit evenement is een coronatoegangsbewijs nodig in de CoronaCheck app. Je krijgt een coronatoegangsbewijs als je volledig bent gevaccineerd, een geldig herstelbewijs hebt of een negatieve testuitslag van maximaal 24 uur oud.

ZATERDAG:
KLANGKARUSSEL


De makers van de zomerse wereldhit Sonnentanz. Dit Oostenrijkse producersduo gaat sinsdien de hele wereld over met hun mix stijlen; van house, ambient en electro tot drum 'n' bass. Inderdaad: een carrousel van klanken.

ZATERDAG:
COLIN BENDERS

Eén van de grootste muzikale avonturiers die Nederland momenteel rijk is. De 31-jarige Utrechter, sinds 2009 bekend van The Kyteman Orchestra, heeft zich opgesloten met de machine waar hij al jaren aan sleutelt: een modulaire synthesizer. De geluiden die Benders uit zijn synth tovert, zijn verbijsterend: waan je je het ene moment in een droomwereld, word je even later genadeloos wakker geschud door brute bassen. Benders neemt je mee op een onvoorspelbare trip richting maniakale euforie.

ZATERDAG:
BLACK SUN EMPIRE

Black Sun Empire staat voor harde en donkere drum-'n-bass. Het Utrechtse trio tourt al jaren intensief de wereld rond en is daarmee een van de beste live-acts binnen deze scene. Ze zijn tevens grondleggers en organisatoren van de legendarische Blackout avonden in de Effenaar. 

ZATERDAG:
ALBERT VAN ABBE

Dj, technoproducer, audio-visueel kunstenaar en organisator van de techno-avonden DRUM. Deze creatieve duizendpoot kan niet stilzitten. Dat bewijst ook zijn tourschema; van Vancouver tot Moskou, en van Sao Paolo tot Seoul. Gelukkig had hij nog een gaatje in zijn agenda voor een show in zijn eigen hometown.