Uitverkocht

DOODSWENS + IBEX ANGEL ORDER + SEVERANT


DOODSWENS + IBEX ANGEL ORDER + SEVERANT

Vurige black metal in de lijn van Nihill en Mayhem

Hartje zomer, buiten schijnt de zon, maar bínnen... daar heerst op zaterdag 14 augustus oorverdovende duisternis. Eindelijk weer een metal package in the house. 

Geïnspireerd door de rauwheid van de jaren ’90, mengt het Eindhovense Doodswens oldschool black metal met een atmosferische muur van geluid. Opgericht in het najaar van 2017 door Fraukje van Burg (zang en gitaar) en Inge van der Zon (drums), brengen ze met volle intentie en passie hun muziek tot leven op het podium, dat ze reeds deelden met bands als Carach Angren, Laster, Oraculum, Hate en Countess. Vorig jaar deed Doodswens een memorabele Isolation Session in de Effenaar; voor ons alle reden om de twee nu live te verwelkomen.

Voordat Doodwens op het podium staat, wordt het publiek onder andere warmgedraaid door de occulte black-metal band IBEX ANGEL ORDER. Voorheen bekend als Funeral Goat, werkt het tweetal Ludas (drums) en Herr AIDS (gitaar, zang) sinds 2013 onder de naam IBEX ANGEL ORDER (IAO), wat staat voor:

IAO is Isis, Apep en Osiris.
IAO is leven, dood en wedergeboorte.
IAO is het woord van oproeping.
IAO is drie-eenheid.
IAO is de Ibex Angel Order.
IAO is de lantaarn van verlichting die schijnt in duisternis en dood.


Maak je op voor een diepgaande, hypnotiserende show en laat je meevoeren. Maar niet voordat je getuige bent geweest van de donkere, psychedelische klanken van het plaatselijke Severant. Vier hardwerkende muzikanten vonden elkaar in de smeltkroes van Roadburn, doken de studio in en wisten in de scene volop de aandacht te rekken. Hun eerste EP, opgenomen in maart 2020, laat invloeden horen van Pink Floyd en The Devil's Blood; prachtige diepe melodieën, gecontrasteerd met zware gitaarpartijen en aangevuld met emotioneel geladen vocalen. Organisch ten voeten uit en nu eindelijk LIVE!

Tijdschema:
Severant 19.30 - 20.10 uur 
Ibex Angel Order 20.40 - 21.20 uur 
Doodswens 21.50 - 22.40 uur 

Let op: Dit evenement vindt plaats in onze 1,5 meter setting, daarom is er maar een beperkt aantal tickets beschikbaar. Een negatieve test of een herstel- of vaccinatiebewijs is hier niet nodig.

Doodswens - IV (Live at Diabolical Echoes)