Anneke van Giersbergen


MINKA


Anneke van Giersbergen

Eindhovens trots met speciaal concert in de Effenaar

Het nieuwe album van Anneke van Giersbergen kwam begin dit jaar uit en is het verhaal van vallen én weer opstaan. Ze trok zich letterlijk terug in een hutje op de hei, schreef een stroom aan narigheid van zich af en ‘The Darkest Skies Are The Brightest' was geboren! De plaat kreeg lovende recensies en nu kan Anneke er eindelijk mee op tour. 

Anneke: "De afgelopen maanden is er hard gewerkt aan het boeken van optredens over de hele wereld, maar dat mijn nieuwe tour zou gaan starten met een rondje langs de mooiste Nederlandse poppodia stond voor mij al vast! Ik word tijdens deze concerten bijgestaan door een paar fantastische muzikanten en er wordt op dit moment al hard gewerkt aan een betoverend mooie lichtshow. Naast songs van het nieuwe album zal de setlist ook een aantal klassiekers bevatten. Ik kijk er zo ontzettend naar uit om jullie weer te zien! Anneke, XxX"

Support act: MINKA

Zwevend op de beat neemt MINKA je mee haar roze wereld in. Een ode aan onbevangenheid: MINKA laat het liefst iedereen dansen. Catchy, vrolijk en spannend tegelijk: de onweerstaanbare melodieën zijn niet meer uit je hoofd te bannen. De teksten lijken speels en onschuldig maar zitten vol vernuftig dubbele bodems. Dus unlock je brein en stap in MINKA’s roze wereld. Want in dat universum is alles en iedereen vrij en in party modus!