Afgelast

EFFENAAR ' T WASVEN: BAI KAMARA JR.


Borrelen in het Groen


EFFENAAR ' T WASVEN: BAI KAMARA JR.

Door de wederom aangescherpte maatregelen kan deze editie van Effenaar 't Wasven heelaas niet doorgaan. Wasven mag hierdoor namelijk geen live-muziek meer programmeren op hun terras. Kaartkopers ontvangen hierover persoonlijk bericht en krijgen uiteraard hun geld terug.

Effenaar en ’t Wasven slaan ook deze zomer traditiegetrouw de handen ineen, en net als vorig jaar doen we dit op het gezellige terras van Groendomein ’t Wasven. Op vijf donderdagen in juli, augustus en september ben je welkom! Effenaar zorgt voor de muzikale omlijsting en ’t Wasven zorgt voor een fijne borrelplank en verse drankjes. En dat alles omlijst door het unieke Effenaar ’t Wasven zomergevoel.

Programma 2021:
15 juli: Poor Man Richie - afgelast
29 juli: Abee - afgelast
12 augustus: Bai Kamara Jr. - afgelast
26 augustus: Kymara
9 september: Mercy John

Borrelen in het Groen
Wil je het zomerterras van Effenaar ’t Wasven bijwonen? Reserveer dan voor € 15,50 per persoon een tafeltje. Er kunnen minimaal twee en maximaal vier mensen aan een tafel, zo houden we voldoende overzicht en afstand. Elke tafel wordt naar gelang het aantal personen voorzien van een overheerlijke borrelpank (vegetarisch of dieetwensen graag aangeven bij opmerkingen) en natuurlijk een prachtig concert van een artiest of kleine band.

Bai Kamara Jr. 
is een geëngageerde singer-songwriter die zijn Afrikaanse roots niet onder stoelen of banken steekt. Hij heeft het podium gedeeld met internationale artiesten als Habib Koité, Cassandra Wilson, Rokia Traoré, Dani Klein van Vaya Con Dios en Vanessa Paradis. Meest bekend is Bai Kamara van zijn samenwerking met wereldster Youssou N’Dour. Zijn veelzijdige talent blijkt op zijn vijf albums, maar ook in songs die gebruikt werden door de Spaanse regisseur Paco Torres voor de film El Vuelo Del Tren (The Magic of Hope). Zijn laatste album ‘Salone’ verscheen vorig jaar en oogstte wereldwijd lovende kritieken. 

Bai Kamara Jr Don't Worry About Me (Live) Columban