Fu Manchu


30th Anniversary


+ TankZilla + Electric Citizen


Fu Manchu

Dertig jaar én een nieuw album: stonerfeest!

Dit is de verplaatste show van 13 oktober 2020 en 13 oktober 2021. Kaarten voor de originele data blijven geldig. Je hoeft hiervoor niets te doen. Ben je verhinderd op de nieuwe datum? Kijk dan op www.effenaar.nl/tickets voor meer info.

Dit is er eentje om bij voorbaat al in te lijsten. De stonerkoningen van de Californische woestijn komen laten horen dat zij na dertig jaar nog altijd de dikste riffs ownen, de beste fuzzpedalen intrappen en de meest heavy stonerskatepunk produceren. Fu Manchu viert hun dertigste verjaardag met deze tour en een nieuw album. Lang zullen ze leven en gas zullen ze geven!

TankZilla
Ons eigen tweekoppige rockmonster komt de slingers alvast ophangen met grote gebaren op gitaar en drums. Ex-PPSR frontman Peter van Elderen weet samen met drummer extraordinaire Marcin Hurkmans steeds beter de weg te vinden naar less is more and the bigger the better. TankZilla is een monster van een pantservoertuig!

Electric Citizen
Zijn we er dan? Nee, want de Fu's nemen op hun feestelijke tour ook nog de landgenoten van Electric Citizen mee. Denk Coven, denk The Devil's Blood, denk Lucifer, dan weet je wat voor female fronted hardrock we in huis halen. Klasse 'A' spul!

Fu Manchu - Saturn III (live Dynamo festival 1998) VIVA TV Germany
TankZilla - Mopar
ELECTRIC CITIZEN Magnetic Man/Light Years Beyond live at Saint Vitus Bar, Oct 5, 2015