Uitverkocht

Komatsu (Testen voor toegang)


Album Release Show


Komatsu (Testen voor toegang)

Dit is de verplaatste show 15 januari, 20 februari en 12 juni 2021. Reeds gekochte kaarten blijven geldig! Kaartkopers ontvangen persoonlijk bericht.

De muren van riffs die de stonerhelden van Komatsu optrekken zijn letterlijk wereldwijd berucht. Tours door Europa, maar ook Brazilië brachten de Eindhovenaren avonturen; mooie en zeker ook enkele vervelende met veel te lange ritten en gestolen gear. Op 5 februari is het nieuwe album van Komatsu uitgekomen, geproduceerd door Peter van Elderen (TankZilla / PPSR) en opgenomen in Studio Iglesias. ‘Rose of Jericho’ ademt meer dan de voorgangers, is hier en daar minder lomp en muzikaal avontuurlijker. 

Tijdschema (ovb:

19.00 deuren open
19.45 - 21.00 Komatsu
21.30 sluit

LET OP! 

Dit concert is onderdeel van een serie landelijke test-events. Met deze pilots wordt de beheersbaarheid en uitvoerbaarheid van het sneltesten onderzocht. We hopen op deze manier bij te dragen aan een spoedige heropening van onze sector. Alle deelnemers dienen zich vooraf te laten testen en de show vindt seated plaats in zitjes van twee. 

Hoe ziet een bezoek aan een van de test-events eruit?

  • Je koopt een ticket.
  • Je laat je binnen 40 uur voor aanvang gratis testen bij een van de aangesloten testaanbieders. In Eindhoven is dat de teststraat bij het Evoluon, Noord Brabantlaan 1a. (na max een uur uitslag via email)
  • Je zet de testuitslag in de Corona Check app. (digitaal testbewijs)
  • Bij toegang: Toon je ticket + negatief testbewijs (digitaal of op papier) + identiteitsbewijs.
  • In de zaal gelden de huidige coronamaatregelen.
  • Er vindt ter plekke wel onderzoek plaats in de vorm van vragenlijsten, maar geen PCR test achteraf
  • Zie voor volledige beschrijving: www.testenvoortoegang.nl