Uitverkocht

De Jeugd van Tegenwoordig


DE POMO TOUR


BABY BOYS


De Jeugd van Tegenwoordig

Dit is de verplaatste show van 22 maart en 15 oktober 2020 en 11 maart 2021. Kaarten voor de originele data blijven geldig, hier hoef je niets voor te doen. Kaartkopers zijn persoonlijk geinformeerd. 

De Jeugd is terug in Eindje en we hebben ze gemist. Deze iconen gaan langs alle grote clubs dit najaar en daar hoort Effenaar natuurlijk ook bij. Bas Bron, Willie Wartaal, Vjieze Fur en Faberyayo staan garant voor een feestje. Wie ga jij tegenkomen in de moshpit?

Ze komen terug naar de Effenaar met de POMO tour (post modern). Het gaat een show vol speicale visuals worden, daarom begint deze show al thuis in je kledingkast bij de selectie van je kleding; Dresscode: wit

Baby Boys

Ze zijn jong, bombastisch onzeker en ze druipen van de onschuld en designer; het is de verlegen boyband Baby Boys. Dit duo verzorgt het voorspel deze avond.

Let op! CoronaCheck

Voor dit concert is een coronatoegangsbewijs nodig in de CoronaCheck app. Je krijgt een coronatoegangsbewijs als je volledig bent gevaccineerd, een geldig herstelbewijs hebt of een negatieve testuitslag van maximaal 24 uur oud.

De Jeugd Van Tegenwoordig - Sterrenstof