THE SESSIONS: WOODY SINGS EINDJE 2


THE SESSIONS: WOODY SINGS EINDJE 2

Woody terug op de stream met Woody Sings Eindje 2

Woody Sings Eindje is een serie waarin de Eindhovense muzikant Woody Veneman zijn favoriete nummers uit de Eindhovense underground muziek opduikt en uitvoert. De populaire eerste editie, met nummers van onder andere Selim Lemouchi en Mozes and the Firstborn werd in 2015 uitgebracht door het label Lighttown Fidelity op 7 inch vinyl. 

Woody Sings Eindje 2 bevat vier nummers, allen opgenomen tijdens een live concert in de Effenaar op 16 september 2017. Ruim drie jaar later vond Woody het tijd om deze opnames maar eens uit te brengen. Het mini album bevat nooit uitgebrachte nummers van Pessariüm en Nori Yakitori, maar ook vertolkingen van nummers van stonerrockers 7Zuma7 en de legendarische punkband Flyin' Spiderz. De release van Woody Sings Eindje 2 wordt gevierd met een optreden in The Sessions. Driewerf hoera voor Woody Sings Eindje 2!

Er zijn 15 duotickets beschikbaar om hier live bij aanwezig te zijn in de Effenaar. De livestream start maandag 8 februari om 21.00 op www.thesessions.stream.