Verplaatst

DeWolff


Ramkot


DeWolff

Let op: vanwege de aangescherpte corona-maatregelen zijn we per 28 november opnieuw genoodzaakt om gedurende 3 weken shows te verplaatsen of te annuleren. De nieuwe datum voor het concert van DeWolff is woensdag 9 maart 2022. Reeds gekochte tickets blijven geldig en kaartkopers zijn persoonlijk geïnformeerd!

Let op: dit is de verplaatste show van 3 april en 2 september 2020 en 15 januari 2021. Reeds gekochte kaarten blijven geldig en kaartkopers worden persoonlijk geïnformeerd!

De mannen van DeWolff rockten de Effenaar al vaker dan we kunnen tellen en nog altijd is elke show weer intenser, beter en strakker dan de vorige. Hun laatste album 'Tascam Tapes' werd opgenomen tijdens hun tour door Europa (check de briljante album teaser hieronder effe). Op een viersporenrecorder met cassettebandjes! Hoe dat klinkt? Nou, behoorlijk sexy. Alsof The Black Keys eindelijk hun droomalbum hebben gemaakt, met een hoop Southern swagger. DeWolff is terug en deze sluwe viervoeter is hongeriger dan ooit.

De support act is het Belgische Ramkot en ook platendraaier Wim Behre komt op 16 december mee om zowel voorafgaand, tussendoor als na afloop het publiek te voorzien van de nodige ear candy.