Verplaatst

Van Hagar - A Tribute to Van Halen


show voor 100 mensen


Van Hagar - A Tribute to Van Halen

Remember Eddie van Halen!

Wegens aanhoudende maatregelen zijn we genoodzaakt deze show wederom te verplaatsen. De nieuwe datum is zondag 28 november 2021. Kaarten voor de originele data blijven geldig, je hoeft hier niets voor te doen. Kaartkopers krijgen persoonlijk bericht.

Op 6 oktober verloor de wereld een ware gitaarheld, Edward Lodewijk van Halen - beter bekend als Eddie van Halen. Zijn onnavolgbare, ingenieuze gitaartechniek heeft een stevige stempel gedrukt op de rockmuziek vanaf de jaren ’70. Zijn overlijden heeft op elke denkbare plek aandacht gekregen, wat uiteraard een nostalgisch gevoel doet opleven bij het grote publiek. Eddie is dan nu officieel een legende…

Van Hagar heeft hem altijd als levende legende gezien en is in de Benelux en Duitsland dé tributeband die zowel de ‘David Lee Roth-Era’ als de ‘Sammy Hagar-Era’ met grote overtuiging neerzet. Zo’n beetje in een 51/50 verhouding.

Tracks als I’m the one, Runnin’ with the devil, Amsterdam, Hot for Teacher, Top of the world, Why can’t this be love, Judgement Day, Dreams, Poundcake, maar bijvoorbeeld ook de door iedereen gekende Jump, Eruption en Right Now passeren de revue.

Promo Van Hagar 2019 (a Dutch tribute to Van Halen)