Verplaatst

EINDHOVEN METAL MEETING 2021 WARM-UP PARTY


Asagraum, Wesenwille, The Spirit Cabinet + 1


EINDHOVEN METAL MEETING 2021 WARM-UP PARTY

Warm up your neckmuscles!

Vanwege de opnieuw aangescherpte maatregelen, moeten we helaas melden dat de Eindhoven Metal Meeting dit jaar wederom geen doorgang kan vinden en wordt verplaatst. Het festival vindt nu plaats op vrijdag 9 en zaterdag 10 december 2022, en de warm-up party op 8 december. We verwachten dat de meeste bands met ons mee zullen verhuizen, maar we hebben wel tijd nodig om deze te herbevestigen. Uiteraard blijven de tickets voor de edities in 2020 en 2021, gewoon geldig voor volgend jaar!

Mocht je verhinderd zijn voor de nieuwe data, kun je je geld terugvragen of doneren. Dit kan tot en met 12 januari 2022 en hierover stuurt Ticketmaster op korte termijn een e-mail met instructies.

Hierbij willen wij namens de organisatie van de Eindhoven Metal Meeting iedereen bedanken voor alle steun en support; fans, bands, boekers, managementkantoren en last but not least alle loyale crew en vrijwilligers!

Dank jullie wel en we hopen jullie volgend jaar eindelijk te zien!

Groet,
Het gehele EMM-team


Wat is Eindhoven Metal Meeting zonder een keiharde warm up party. Hier kan je alvast je nekspieren, slokdarm en trommelvliezen trainen voor twee volle dagen metal in de Effenaar.

Line-up:
Asagraum
Wesenwille
The Spirit Cabinet
+ 1

Archgoat - The Luciferian Crown (Full Album)
Whoredom Rife - Ride The Final Tide (Official Video)