Afgelast

PIÑA


Show 3


PIÑA

Waan je even in Zuid-Amerika met PIÑA!

Deze show wordt helaas gecanceld. Vanwege de huidige regelgeving is het op dit moment niet mogelijk PIÑA door te laten gaan.

Binnenkort krijg je een mail van de organisatie of haar ticketpartner waarin je de keus krijgt om de waarde van je oorspronkelijke ticketprijs (inclusief servicekosten) om te zetten naar een voucher. Heb je een foodticket gekocht? Dan krijg je van Ticketmaster een mail. Het is ook mogelijk om het ticketgeld te doneren of je geld terug te vragen. Voor meer informatie, zie: https://www.effenaar.nl/tickets.

Gezelligheid kent geen (Corona) tijd! We willen ook nu iets leuks doen en daarom komt PIÑA vrijdag 2 en zaterdag 3 oktober naar de Effenaar met een tropische sit down party! Een avond met de heetste latin muziek, zomerse sfeer, heerlijke cocktails & hapjes! Dus gooi die handjes maar in de lucht, beweeg mee op de música en enjoy the night!

Voor deze shows zijn er 50 duotickets beschikbaar. Met een duoticket kunnen twee personen komen feesten en op de avond een leuk plekje uitkiezen in de zaal.

Wil je een borrelplank met een variatie aan Pintxos bestellen? Koop je foodticket dan via deze link!

De borrelplank bestaat uit:
* Schapenkaas-verse vijg- paprikachutney [V]
* Geitenbrie – abrikozenjam - courgette [V]
* Gerookte zalm-komkommer-olijventapenade
* Pikante tonijnsalade-rode paprika-kapperappel
* Geroosterd Iberico varken – paprikachutney - pistache
* Eendenborst- truffelmayo-courgette

Let op: bestellen kan tot 17:00 op de dag voor het event.
Dit is geen toegangsticket, maar een supplement.

PIÑA XL