Verplaatst

Skid Row


Methusalem (NL) + Collateral ( (UK)


Skid Row

Clubshow van deze LA eighties rockgrootheden!

Helaas heeft Skid Row toch besloten om dit jaar nog niet naar Europa te komen. De tour wordt verplaatst naar dezelfde periode volgend jaar. De exacte nieuwe datum is nog niet bekend, maar deze verwachten we op korte termijn en uiteraard informeren we de kaartkopers dan direct!

Het is dat de grunge begin jaren 90 roet in het eten gooide, waardoor de aandacht voor onvervalste hardrock wat verslapte, anders had Skid Row heel wat meer fans gehad. Want nummers als ‘18 and Life’, ‘Youth Gone Wild’ en ‘Slave To The Grind’ zijn gewoon kneiterharde hardrock-evergreens. De band past naadloos in de kwaliteitsstroom aan hardrockbands uit de eightees, zoals Cinderella, Warrant, Poison en hun grotere broers Mötley Crüe en Def Leppard, maar kwamen misschien nét wat te laat met hun eerste plaat. Maar in tegenstelling tot veel grungebands, heeft Skid Row toch de langste adem. En over die grunge gesproken…. Skid Row wilde ooit eens een hele jonge Nirvana mee op tour nemen. Dus ze hadden niet alleen neus voor gouden hardrock-hits.

Collateral ( (UK)

Zanger Angelo Tristan van Collateral weet je te raken met zijn teksten en story telling. De band brengt een perfecte mix van energie en emotie met grootse gitaarsolo's en harmonieën.

Methusalem (NL)

Methusalem staat voor energieke heavy metal vol flitsend gitaargeweld, rollende dubbele kick, pompende bas en sterke vocalen. Met zanger Nick Holleman (Powerized, Vicious Rumors, Induction).

Skid Row - 18 And Life (Official Music Video)
Skid Row - Slave To The Grind (Official Music Video)