Uitverkocht

10 Years of RMFTM


+ Crowd of Chairs + Offerblok


10 Years of RMFTM

10 Years of RMFTM!

Op vrijdag 25 september 2020 presenteert Radar Men From The Moon(RMFTM) zijn nieuwe plaat, ‘The Bestial Light’ die 8 mei op het Engelse label Fuzz Club is uitgekomen.

De Eindhovense experimentele groep is in zijn 10-jarige bestaan constant geëvolueerd en veranderd; van spacerock naar dissonante psych en van drone techno naar industriële post-punk.RMFTM toert door heel Europa en speelt op festivals als Roadburn en het Liverpool International Festival of Psychedelia. Naast verschillende releases op het Fuzz Club label, is de groep ook berucht vanwege de samenwerking met andere bands en artiesten, zoals Gnod, The Cosmic Dead en 10.000 Russos.

Voor deze avond heeft de band met Crowd Of Chairs (BE) en Offerblok (NL) twee hele vette acts uitgenodigd.

Offerblok
Bezwerend, hypnotisch en obscuur. Psychedelische post-metal die weinig op lijkt te hebben met grenzen en dwars door verschillende stijlen heen klieft. Versterkt door hallucinerende projecties trekken de bezwerende zanglijnen je langzaam mee in een spannend ritueel. Een ritueel dat balanceert tussen een satanische trance en smerige sleepstukken/beukers!

Eden In Reverse
Fuzz Club Session: RMFTM - Splendour Of The Wicked
Offerblok - The Heart Of The Moon