Verplaatst

EFFENAAR 'T WASVEN: THE SWITCHBACKS


BORRELEN IN HET GROEN


LIVEMUZIEK VAN THE SWITCHBACKS


EFFENAAR 'T WASVEN: THE SWITCHBACKS

Gezellige borrel in het groen op Wasven terras

Helaas gaat deze editie van Effenaar 't Wasven niet door. Het optreden van The Switchbacks wordt verplaatst naar 1 september. De kaartkopers krijgen een mail van 't Wasven waar ze een andere dag kunnen uitkiezen.

Effenaar en ’t Wasven slaan ook deze zomer traditiegetrouw de handen ineen, maar dit jaar natuurlijk wel in een aangepaste vorm. We genieten even niet massaal op het grasveld met de oude boom en het buitenpodium, maar dit jaar toeven we op het gezellige terras van Groendomein het Wasven.

Op donderdagavond en zondagmiddag kun je daar gezellig borrelen vanaf eind juni tot en met het einde van de zomervakantie. Effenaar zorgt voor de muzikale omlijsting, vanmiddag met The Switchbacks, Het Wasven zorgt voor een heerlijke borrelplank en verse drankjes. Uiteraard helemaal volgens de RIVM richtlijnen en natuurlijk met dat unieke Effenaar ’t Wasven zomergevoel.

Borrelen in het Groen
Wil je het zomerterras van Effenaar ’t Wasven bijwonen? Reserveer dan voor € 15,50 per persoon een tafeltje. Er kunnen minimaal twee en maximaal 4 mensen aan een tafel, zo houden we voldoende overzicht en afstand. Je krijgt dan een tafel, een overheerlijke borrelpank (vegetarisch of dieetwensen graag aangeven bij opmerkingen / reserveren is altijd inclusief borrelplank) en natuurlijk een prachtig concert van een artiest of kleine band.

The Switchbacks
Maurice van Hoek heb je wellicht al solo gezien, nu kun je hem ook zien met zijn maat Tijmen Veelenturf als Bluegrass Duo. Ze kennen elkaar nog van het conservatorium waarna hun wegen even scheidden, maar intussen repeteren de mannen zich de blaren op de handen en horen ze tot de Europese Bluegrass top. Hi-ha!

The Switchbacks - Mental Miles
The Switchbacks - Whiskey Before Breakfast