Uitverkocht

Eefje de Visser - Concertfilm 'Bitterzoet'


Première


Eefje de Visser - Concertfilm 'Bitterzoet'

Bijzondere concertfilm in de Grote Zaal.

Deze avond tonen we de première van 'Bitterzoet', een bijzondere concertfilm van Eefje de Visser gemaakt rondom haar prachtige nieuwe album. De film biedt naast een alternatieve liveshow een bijzonder kijkje in haar wereld, gefilmd in De Robot Studios, een Gentse loft waarin Eefje werkt, slaapt en leeft. Een bijzondere concertervaring zoals we van haar gewend zijn waarin choreografie, licht en decor een artistiek geheel vormen. Een band in topvorm, een meeslepende ervaring op het witte doek. 

Met de opbrengsten wil Eefje de Visser haar crew en muzikanten door de crisis helpen. Of in haar woorden: "Op deze manier hoop ik dat we van deze lockdown-nood een deugd kunnen maken, zowel voor mijn fantastische, toegewijde team als voor mijn awesome publiek!"

Tijdschema

Deuren open - 20:00 uur
Start film - 21:00 uur

Coronamaatregelen

Vanaf 1 juli mogen we weer shows organiseren voor maximaal 100 personen. Deze shows vinden seated plaats in onze grote zaal. We houden ons natuurlijk aan alle richtlijnen. Hierbij staat de veiligheid van de medewerkers, de artiest en natuurlijk ook de bezoeker centraal. Daarom hebben we een aantal richtlijnen opgesteld zodat jij als bezoeker eindelijk weer kan genieten van optredens.

Bekijk de richtlijnen hier.

STILSTAND/ STAAN - EEFJE DE VISSER (LIVE @ RADIO 1 EEFJE DE VISSER SESSIE)
Eefje de Visser - Zwarte Zon