Afgelast

Caleb Caudle


Dim Stars Presenteert


+ Mikaela Finne


Caleb Caudle

Picture perfect country!

Wegens aanhoudende maatregelen moeten we deze show van Caleb Caudle helaas aflasten. Kaartkopers krijgen uiteraard hun geld terug en ontvangen hierover persoonlijk bericht.

Voor zijn achtste en meest swingende album 'Better Hurry Up', trok Caleb Caudle met een pak topmuzikanten naar de 'home studio' van Johnny cash. We durven rustig te stellen dat daar magie op tape werd gezet, maar dat is niet gek met bandleden van Willie Nelson, Elton John, Leon Rusell, Wilco en Sheryl Crow. Check dat album meteen even, better hurry up!

Mikaela Finne
Deze dame heeft alles om een grote Americana ster te worden. Des te meer bijzonder als je weet dat ze uit een klein dorpje in Finland komt! Haar songs zitten vol met heerlijke melancholie en heimwee vibes. Prima opwarmer voor Caleb dus! 

Deze show is onderdeel van Dim Stars; een nieuw initiatief van Eindhovense organisators en liefhebbers die de beste country, folk en roots selecteren in een overzichtelijke agenda. Via Facebook blijf je bovendien op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van 'Premium Roots, Folk & Americana'.

Caleb Caudle - Monte Carlo (Official Art Track)
Caleb Caudle - Lost Without You (Official Music Video)
Visbyfestivalen Mikaela Finne - I Just Wanna Know