INLEIDING

Effenaar menu

Ons menu bestaat uit 7 voorgerechten, 6 hoofdgerechten en 4 desserts.
U kunt alle gerechten combineren. Hoofdgerechten kosten 15,00; twee gangen kost 20,00 en drie gangen 24,00.
Voor enkele gerechten dient u een meerprijs te betalen.

€ 24,00

Allergieën en diëten

Zijn er bepaalde ingrediënten die u niet mag of kan eten? Onze koks kunnen de meeste gerechten aanpassen aan uw wensen, zodat u deze toch kunt eten!

€ ...

Concert

Gaat u vanavond naar een concert of heeft u weinig tijd? Laat het ons weten!

€ ...

VOORGERECHTEN

Asperge-pompoensoep met Lavas, koksroom, pompoenpit en bosui [v]

€ 6,00

Kruidige soep van tomaten en rode linzen [V]

Paprika | Spaanse uien | Skyr | basilicum | pijnboompit

€ 6,00

Pietermanfilet en Fregula

kruisdistel | groene asperge | truffel-knolselder crème

€ 9,50 [+3,50]

Lamszwezerik

karamel asperge | polenta | pecorino | pistache

€ 9,50 [+3,50]

Salade met Bastiaans blauw en verse dadels [V]

Venkel | kikkererwt | rode biet | Balsamico dressing | walnoot | rucola

€ 9,50 [+3,50]

Salade met gerookte makreel

garnaal | avocado | radijs | aardappel | zuurkoolsressing

€ 9,50 [+3,50]

KINDERGERECHTEN

Tomatensoep met gehaktballetjes

€ 3,00

Pannenkoek met;

Keuze uit; appel | spek | kaas | Nutella | Aardbeienjam [extra 1,00]

€ 4,50

Pasta bolognese met verse groenten

Rundergehakt | belegen kaas | tomatensaus

€ 6,00

Kinderschotel met kroket/ kaaskroket/frikandel/vissticks

Verse frites | tomaatjes | komkommer | appelmoes | ketchup

€ 6,00

Pizza met tomatensaus en keuze uit;

Schouderham | salami | champignons | ananas | belegen kaas

€ 7,50

Kinderijsje

Vanille ijs | slagroom | chocoladesaus

€ 3,50

HOOFDGERECHTEN

Witte asperges [v]

rosevaltaart | Provolone | 64 graden ei | geklaarde boter

€ 15,00

Taart met buffelmozzarella [v]

groene asperge | tomaat | basilicum | rabarber| amandel | frites

€ 15,00

Zeebaarsfilet en gamba

Linguine pasta | lamsoren | groene asperge | zontomaat | limoen

€ 15,00

Scholfilet en gamba

koolraap | postelein | roze pepersaus | dille | zoete aardappelstamp

€ 15,00

Kalfsribeye en -wang

gestoofde prei | Gorgonzolasaus | frites

€ 15,00

Lamsbout en stoverij

groene asperge | Madeira saus | zoete aardappelstamp

€ 15,00

NAGERECHTEN

Pastinakentaart met pecannoten

witte chocolademousse | kaneel-roomijs

€ 6,00

Death by chocolate taart

Chocolademousse met karamel | Nutella roomijs

€ 6,00

kwarktaart met Moscato d'Asti

sorbet van lychee | abrikozen-coulis

€ 6,00

Nederlandse biologische kaasplank en kletzenbrood

Bastiaans blauw | Heezer geitenkaas | Oude kaas van de Genneper hoeve | Mècorino | vijgenconfituur

€ 9,50 [+3,50]