INLEIDING

Effenaar menu

Ons menu bestaat uit 6 voorgerechten, 7 hoofdgerechten en 4 desserts.
U kunt alle gerechten combineren. Hoofdgerechten kosten 15,00; twee gangen kost 20,00 en drie gangen 24,00.
Voor enkele gerechten dient u een meerprijs te betalen.

€ 24,00

Allergieën en diëten

Zijn er bepaalde ingrediënten die u niet mag of kan eten? Onze koks kunnen de meeste gerechten aanpassen aan uw wensen, zodat u deze toch kunt eten!

€ ...

Concert

Gaat u vanavond naar een concert of heeft u weinig tijd? Laat het ons weten!

€ ...

VOORGERECHTEN

Soep van geroosterde tomaat [v]

paprika | linzen | Griekse yoghurt | bieslook

€ 6,00

Soep van zoete aardappel [v]

winterpeen | kokosmelk | pompoenpitten | koriander [v]

€ 6,00

Pietermanfilet met parelgort

tobiko | gepofte biet | tzatziki | hazelnoot

€ 9,50 [+3,50]

Filodeeg met kruisdistel [v]

Manchego | bataat | dragon | pistache | kweepeer [v]

€ 9,50 [+3,50]

Salade met Bastiaans blauw [V]

Pompoen | verse vijg | sesam | Balsamico

€ 9,50 [+3,50]

Salade met geroosterde kip

Parmezaan | mandarijn | spekjes | knoflookdressing | pijnboompit

€ 9,50 [+3,50]

KINDERGERECHTEN

Tomatensoep met gehaktballetjes

€ 3,00

Pannenkoek met;

Keuze uit; appel | spek | kaas | Nutella | Aardbeienjam [extra 1,00]

€ 4,50

Pasta bolognese met verse groenten

Rundergehakt | belegen kaas | tomatensaus

€ 6,00

Kinderschotel met kroket/ kaaskroket/frikandel/vissticks

Verse frites | tomaatjes | komkommer | appelmoes | ketchup

€ 6,00

Pizza met tomatensaus en keuze uit;

Schouderham | salami | champignons | ananas | belegen kaas

€ 7,50

Kinderijsje

Vanille ijs | slagroom | chocoladesaus

€ 3,50

HOOFDGERECHTEN

Winterse groenten met Camembert [v]

koolraap | dadels | roseval | pecannoten [v]

€ 15,00

Taart met geitenkaas [v]

veenbessen | knolselder | spinazie | pompoen | salie | amandel | frites

€ 15,00

zeewolffilet en octopus

romige kerriesaus | schorseneren | pastinakenstamp

€ 15,00

zeeraaf en gamba

bleekselder | venkel | schorseneer | dragonsaus | frites

€ 15,00

Runder ribeye en slowcooked kalfswang

spitskool | courgette | rozijnen | Cognacsaus | frites

€ 15,00

Eendenborst

Portsaus | zuurkool | champignons | roseval aardappels

€ 15,00

hertenbiefstuk en hertenbakleverworst

oesterzwam | rode kool | pastinakenstamp

€ 15,00

NAGERECHTEN

Citroen crème brûlée

amandelcake | sinaasappel merengue | ijs van bloedappelsien

€ 6,00

Death by chocolate taart

Chocolademousse met kardemom en koffie | karamel roomijs

€ 6,00

Mousse van kastanjes

frambozensorbet | pastinaak-sinaasappelcake

€ 6,00

Italiaanse kaasplank en kletzenbrood

Tallegio | Campagnola | Caciocavallo | Gorgonzola | Balsamico stroop

€ 9,50 [+3,50]