INLEIDING

Glow menu

Ons menu tijdens Glow bestaat uit 5 voorgerechten, 6 hoofdgerechten en 3 desserts.
U kunt alle gerechten combineren. Hoofdgerechten kosten 14,50; twee gangen kost 19,00 en drie gangen 23,00.
Voor enkele gerechten dient u een meerprijs te betalen.

€ 23,00

Allergieën en diëten

Zijn er bepaalde ingrediënten die u niet mag of kan eten? Onze koks kunnen de meeste gerechten aanpassen aan uw wensen, zodat u deze toch kunt eten!

€ ...

Concert

Gaat u vanavond naar een concert of heeft u weinig tijd? Laat het ons weten!

€ ...

VOORGERECHTEN

Soep van pastinaak en knolselder [v]

Witte wijn | knoflook | sjalot | zure room | lavas | pompoenpit

€ 5,50

Kruidige soep van tomaten en rode linzen [V]

Paprika | Spaanse uien | Skyr | basilicum | pijnboompit

€ 5,50

Langoustine taart en gemarineerde coquille

Crème fraiche | Filodeeg | zoete aardappel | grapefuit | zeekraal

€ 9,00 [+3,50]

Gebakken kwartelfilet en parelhoenpastei

Rode uien chutney | brioche | pastinaak | kwartelei

€ 9,00 [+3,50]

HOOFDGERECHTEN

Kruidige risotto met gegrilde Hokkaido pompoen [v]

Kastanje champignon | spinazie | gedroogde tomaat | sjalot | Parmezaan | gerookte amandel

€ 14,50

Taartje met pompoen en geitenkaas [v]

Stoofpeer | Chinese kool | pastinaak | scharrelei | bladerdeeg | salie | walnoot | frites

€ 14,50

Doradefilet en witte wijnsaus

Inktvis | kappertjes | kervel | verse frites

€ 14,50

Kabeljauwfilet met kreeftensaus

Eekhoorntjesbrood | truffelolie | andijvie stamp

€ 14,50

Zwijnshaas met cognacsaus

gebakken appel | pastinaak | verse frites

€ 14,50

runderezel van de grill en Bockbiersaus

Pruim | aardpeer | andijviestamp

€ 14,50

NAGERECHTEN

Bosbessenclafoutis

bramenmousse | roomijs van witte chocolade

€ 5,50

Death by chocolate taart

Chocolademousse met Amarula | gezouten karamelijs

€ 5,50

Nederlandse biologische kaasplank en kletzenbrood

Bastiaans blauw | Heezer geitenkaas | Oude kaas van de Genneper hoeve | Mècorino | vijgenconfituur

€ 9,00 [+3,50]