Win kaarten voor Incubate!

Van 13 t/m 20 september wordt in Tilburg de vijfde editie van Incubate (eerder bekend als ZXZW) gehouden. Dit betekent een week lang independent culture in de mix van kunst, dans, film en muziek. En wij geven voor Incubate dinsdag 3x2 kaarten weg!

Future of the Left en Bonaparte (de laatste stond in mei nog in de Effenaar) zijn enkele grote muzikale namen die op dinsdag 15 september het festival aandoen. Plezier, enthousiasme en opzwepende optredens zijn wat deze artiesten gemeen hebben. Future of the Left bevat leden van het uit elkaar gevallen succesverhaal McLusky, vooral bekend van de indie hit ‘My band is bigger than your band’.  Het Berlijnse Bonaparte is het hele jaar al Europese harten aan het veroveren met hun catchy indiepop en circus act. Een absolute must-see.  Maar vergeet ook de wat meer ingetogen nummers van Gravenhurst niet te beluisteren, als je toch in Tilburg bent en wat rust kunt gebruiken. Gravenhurst is een band waar je binnenkort veel meer van gaat horen, dus nu is je kans om hem nog in een intieme setting op Incubate te zien.

Verder is er dinsdag een programma korte films, Hermann Nitsch tentoonstellingen, hedendaags gecomponeerde muziek in Kraaklink, een dansvoorstelling door Nuno Lucas en meer. Dus win die kaarten!

Stuur een mailtje naar winnen@effenaar.nl ovv. 'Incubate' om kans te maken.