Ga direct naar: Hoofdinhoud
Comedy Nacht: o.a. Bas Birker + Daveson Ignatia
10 apr 2024
wo 10 apr 2024
laatste kaarten
club card

Comedy Nacht: o.a. Bas Birker + Daveson Ignatia

Een avond vol cabarettalent van Nederlandse bodem

Op woensdag 10 april zijn we terug met een nieuwe Comedy Nacht. Deze editie wederom met een selectie aan cabarettalent van Nederlandse bodem: Bas Birker, Daveson Ignatia (mc), Stephen Bell, Marlies Verschueren en Gerwin Schoenmakers. 

Tijdschema

19:30 Deuren open
20:00 Intro door MC Daveson Ignatia
20:10 Hermes Ahmadi
20:20 Gerwin Schoenmakers
20:30 Stephen Bell
20:50 Pauze
21:10 Intro 2e helft door MC Daveson Ignatia
21:15 Marlies Verschueren
21:30 Bas Birker
(tijden onder voorbehoud)

Bas Birker

Helaas kan Janneke de Bijl niet meer komen optreden, maar gelukkig hebben we een waardige vervanger gevonden met Bas Birker. Je kan Bas Birker kennen als cabaretier of mc. Na jaren optreden in comedy line-ups speelde hij zijn eerste zaalshow 'Op Weg' in 2013. Dit werd in samenwerking met Wim Helsen opgevolgd door 'Sowieso' - voor de dvd-opname speelde Bas twee shows in het Antwerpse Sportpaleis. In 2018 en 2019 was de comedian terug met zijn derde voorstelling 'JE MOEDER' en tegelijkertijd maakte hij de eenmalige show '404040'. In 2020 trekt Bas – die in België is gaan wonen – terug naar Nederland met de theatershow 'Belg' én vanaf oktober 2022 is Bas op tournee met zijn nieuwste zaalshow 'In blijde verachting'. 

Bas Birker

Daveson Ignatia (MC)

Daveson Ignatia is de mc van de avond. Al vanaf kleins af aan is hij te vinden op het podium; of het nou een playbackshow was of een kleine rol in een theaterstuk. Zodoende ontdekte Daveson zijn liefde voor het maken van stand-upcomedy. Als geen ander weet hij zijn publiek te boeien, fascineren en te verleiden.  

Daveson Ignatia

Stephen Bell

Geboren in Ierland en getogen in Brabant. Stephen ziet zichzelf graag als het beste van twee werelden. Zonder compromis slingert hij zijn absurde verhalen de wereld in. Precies wat je zou verwachten van zo'n bebaarde bal Keltische energie.  

Stephen Bell

Marlies Verschueren

'Ik denk dat ik een vrouw ben...', zo kwam Marlies een aantal jaren geleden uit de kast tegenover haar familie en vrienden. Tijdens haar transitie schreef Marlies een stand-up comedy act waarin ze haar traject met een gezonde dosis zelfspot vertelt. De meest hilarische fragmenten zijn tegelijkertijd bitter en zoet, scherp en ontroerend.  

Marlies Verschuren

Gerwin Schoenmakers

Gerwin is de winnaar van de publieksprijs COMEDYMATCH op Paaspop. Gerwin is een opkomend talent die al mee mag spelen met de top van Nederland. Met veel verrassende invalshoeken zet hij het publiek constant op het verkeerde been. 

Gerwin Schoenmakers

Alvast een locker reserveren?

Vooraf een hapje eten in ons restaurant? Je bent van harte welkom.

Contact

Dommelstraat 25611 CK Eindhoven

info@effenaar.nl+31 (0)40 311 83 12