Ga direct naar: Hoofdinhoud
Comedy Nacht: Glodi Lugungu + Yunus Aktas + Jet Bootz
07 jun 2023
wo 7 jun 2023
nieuw
club card

Comedy Nacht: Glodi Lugungu + Yunus Aktas + Jet Bootz

Een avond vol cabarettalent van Nederlandse bodem
20:00 Zaal open om 19:30
Kleine Zaal
Comedy Nacht

Woensdag 7 juni is Hermes Ahmadi terug met een nieuwe Comedy Nacht. Deze editie wederom met een selectie aan cabarettalent van Nederlandse bodem. Op de line-up: Glodi Lugungu, Yunus Aktas en Jet Bootz.

Tijdschema

19:30 Doors
20:00 Intro door Hermes
20:15 Yunus Aktas
20:45 Pauze
21:00 Intro Hermes
21:10 Jet Bootz 
21:20 Glodi Lugungu
(tijden onder voorbehoud) 

Glodi Lugungu

De comedian Glodi Lugungu vluchtte op jonge leeftijd uit DR Congo en groeide op in Dommelen, bij Eindhoven. Hij werd opgevoed als voetballer maar zijn voetbalvrienden zagen al snel dat er in hem een comedian schuilde, door alle grappige verhalen die hij vertelde in de kleedkamer na afloop van de training. Ook Glodi’s familie - overigens een hele goede bron voor zijn verhalen - zag een jongen die misschien meer thuishoort op een podium dan een voetbalveld.

Glodi waagde de sprong en vond het podium van Toomler. Met succes. De comedians van Comedytrain waren onder de indruk en begin 2017 deed Glodi auditie in een witte blouse met een zwart strikje en 3 minuten aan materiaal. Er volgde een aspirant-lidmaatschap bij het collectief van 1,5 jaar, waarin hij zowel de jury- als publieksprijs van het Amsterdams Kleinkunst Festival won. Als officieel lid van Comedytrain is hij nu zelf ook eindelijk overtuigd dat hij een comedian is.

In 2019 volgende zijn eerste tv-debut bij De wereld dendert door. Hier houdt het voor Glodi niet op. Vanaf aankomend seizoen begint hij aan zijn try-out tour door het land, van zijn allereerste avondvullende programma ‘’Ze bedoelen het goed’’. 

Comedy Nacht - Glodi Lugungu

Yunus Aktas

Ook de carrière van cabaretier Yunus Aktas begon bij de Amsterdamse comedyclub Toomler, dat hij in 2016 bezocht met het idee om een keer stand-up comedy uit te proberen. Dat blijkt een succes, want in 2017 mag hij auditie doen voor Comedytrain. Begin 2018 is Aktas dan officieel lid. Tegenwoordig treedt hij hier regelmatig op en weet hij het publiek op zijn hand te krijgen met zijn alledaagse, maar toch absurde anekdotes. In 2022 won hij zowel de jury- als de publieksprijs van Cameretten.

Yunus Aktas

Jet Bootz

Deze 21 jarige Amsterdammer is nog amper een jaar geleden begonnen met comedy en krijgt de zalen nu al plat. In verhalende stijl combineert ze absurde oneliners met verrassende verhalen. 

Alvast een locker reserveren?

Contact

Dommelstraat 25611 CK Eindhoven

info@effenaar.nl+31 (0)40 311 83 12