Verplaatst

De Jeugd van Tegenwoordig


De POMO tour


Baby Boys


De Jeugd van Tegenwoordig

Gezien de huidige situatie omtrent het coronavrius en de maatregelen vanuit het RIVM en de overheid gaan alle shows van de Effenaar tot en met 31 maart niet door. 

Deze show is verplaatst naar donderdag 15 oktober. Kaarten voor de originele datum blijven geldig. Kijk dan op www.effenaar.nl/tickets voor het retourneren van je aankoopbedrag. 


De Jeugd is terug in Eindje en we hebben ze gemist. Deze iconen gaan langs alle grote clubs dit voorjaar en daar hoort Effenaar natuurlijk ook bij. Bas Bron, Willie Wartaal, Vjieze Fur en Faberyayo staan garant voor een feestje. Wie ga jij tegenkomen in de moshpit?

Ze komen terug naar de Effenaar met de POMO tour (post modern). Het gaat een show vol speicale visuals worden, daarom begint deze show al thuis in je kledingkast bij de selectie van je kleding; Dresscode: wit

Ze zijn jong, bombastisch onzeker en ze druipen van de onschuld en designer; het is de verlegen boyband Baby Boys. Dit duo verzorgt het voorspel deze avond.

Uitverkocht

Deze show is uitverkocht! Wij wensen iedereen die een kaartje heeft kunnen bemachtigen alvast heel erg veel plezier. 

Weet waar je koopt! Heb je naast kaarten gegrepen? Dan snappen we dat het verleidelijk is om bij andere ticketaanbieders of op marktplaats kaartjes te kopen. Hiervan kunnen wij de geldigheid echter niet garanderen! Kaarten voor deze show worden alleen verkocht via www.effenaar.nl en Ticketmaster.

Effenaar Whatsapp Service Nooit meer langs een kaartje grijpen? Meld je dan nu aan voor onze Effenaar Whatsapp Service en ontvang als eerste berichten over nieuwe shows en aankondigingen. Voor meer info kijk op: http://bit.ly/Effenaar-Whatsapp

De Jeugd Van Tegenwoordig - Sterrenstof
Baby Boys – Fingersnap
De Jeugd Van Tegenwoordig - Ik Kwam Haar Tegen In De Moshpit (Live bij 3FM)