Effenaar 't Wasven


Rivers + Slack Attack + Aidan & The Wild


Effenaar 't Wasven

Gratis genieten van live muziek in de natuur!

Het Wasven is meer dan een fijn stukje natuur in Tongelre waar je gaat joggen, fietsen of de hond uitlaten. Verstopt in het groen staat daar een boerderij met een restaurantje en een biologische bakker. En je vindt er ook een eeuwenoude plataan die is uitgeroepen tot een van de geluksplekken in Eindhoven. In dit betoverende stukje Eindhoven zorgt de Effenaar in samenwerking met Groendomein Het Wasven voor een extra dosis geluk. Op drie zomerse zondagen in juni, juli en augustus geniet je hier weer van fijne muziek, speciale biertjes en fruitsappen en het beste eten uit de keuken van het Wasven. 

Wij zorgen voor de fijne muziek en het lekkere eten en drinken, jullie voor de fijne sfeer. Dus stop je voetjes in je flip flops en hop; Effenaar ’t Wasven.

Help Effenaar 't Wasven gratis te houden; koop je eten en drinken bij de standjes.

Rivers
Rivers is voor fans van Alison Krauss, Kacey Musgraves en Taylor Swift een goede reden om even recht voor het podium te gaan zitten. Of staan natuurlijk. De liedjes van Annika Ijdo en company worden gedragen door authentieke country instrumenten als banjo, dobro en pedalsteel en grijpen terug op haar verblijf in Memphis. Mooi is een understatement.

Slack Attack
Deze band is geïnspireerd door acts als Talking Heads, Serge Gainsbourg en Herp Alpert. Maar bovendien schreven ze één van de beste bio’s ooit; ‘Als je alle kruidenmixen van de knor wereldgerechten bij elkaar flikkert en je deze in één lijn opsnuift krijg je Slack Attack’. 

Aidan & The Wild
Support your locals weet je nog. Aidan, oftwel Diederik van den Brandt, bewijst al jaren de meest energieke folky van de regio te zijn. Je kent hem van zijn avonden in De Rozenknop of gewoon van één van zijn concerten met z’n band The Wild. Vandaag is het een duo waar je van kunt genieten.

Effenaar 't Wasven 24 juni 2018
Rivers - 'Me & Marie' live @ Roodshow Late Night
POV - Slack Attack
Aidan & The Wild - Good Enough :: Rockstone Sessions