Uitverkocht

Krystl


+ Someday


Zomers, poppy en met een flinke scheut soul. Zo verovert zangeres Krystl de kleine zaal van de Effenaar, dat weten we nu al zeker.

Deze jonge Hollandse diva heeft al een dikke hitsingle met ‘Golden Days’, heel veel bijzondere optredens, een 3FM Award voor 'Beste Nieuwkomer' en sinds kort een prachtig eigen album onder haar riem.

We hebben het over Krystl -ja dat is haar echte naam- en dat debuutalbum heet ‘Rolling’ en staat vol met pakkende zomerse liedjes. Maar wat maakt deze blonde schone nou speciaal, waarom moet je naar de Effenaar komen? Het antwoord is simpel: pure muzikaliteit. Krystl heeft soul, een super timing, een band waar iedereen jaloers op is en niet te vergeten, een album vol met zeer aanstekelijke liedjes. Dat viel Marco Borsato overigens ook op en hij vroeg haar mee op  tour. Ze stal nog net niet zijn show, maar sindsdien is het iedereen duidelijk. Nederland heeft er een zangeres van formaat bij, want niet alleen op haar album maar ook live tovert ze heel veel moois uit haar hoge hoed!! Check hieronder haar liedje 'Bottles' dat minstens zo catchy en zomers is als 'Golden Days'. 

Someday
In het voorprogramma staat vanavond de band Someday, in 2008 opgericht door zanger/gitarist Karim ter Veer en gitarist Woodrow Wegkamp. Geïnspireerd door muziek van artiesten als John Mayer, Lenny Kravitz, maar ook Otis Redding gaan ze de studio in en komen eruit met een zeer frisse en fijne single: 'The Things We Say'. Topband, waarvoor je zeker op tijd in de Effenaar moet zijn!

 

Gerelateerde evenementen